IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Aşk ve İlişkiler (https://www.ircforumlari.net/ask-ve-iliskiler/)
-   -   Bir erkeğin sizden hoşlandığını nasıl anlarsınız? (https://www.ircforumlari.net/ask-ve-iliskiler/832741-bir-erkegin-sizden-hoslandigini-nasil-anlarsiniz.html)

huri 16 Ağustos 2019 19:10

Bir erkeğin sizden hoşlandığını nasıl anlarsınız?
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

. Sizinle bakışları ile konuşmaya çalışıyorsa, göz göze gelmek için her an fırsat kolluyorsa dikkatini çekmişsiniz demektir.
• Eğer aynı ortama girdiğinizde size sizinle ilgili sorular soruyor ya da herhangi bir konu ile ilgili fikrinizi merak ediyorsa sizi tanıma aşamasına geçmiş demektir. Tabi bunu aranızda olabileceklere karşı güven duygusunu kazanma olarak da değerlendirebilirsiniz.
• Kendinizi ifade ettiğinizde ya da bir sorununuzdan bahsettiğinizde sizinle ilgileniyor hatta sizin için verdiğiniz ölçüde sorununuza çözümler arıyorsa ilgi alanına girdiğinizi bilmelisiniz.
• Bulunduğunuz ortamda sürekli yanınızda yer alma-ya çalışıyor ya da farklı organizasyonlara sizi de dahil etmeye çalışıyorsa sizinle daha çok zaman geçirmek için gerekli ortamı hazırlıyordur.
• Baş başa kalabileceğiniz etkinlikler organize ediyor, sizi mutlu etmek için ilgi alanlarınıza öncelik veriyor ve baş başa kalmak için şansını zorluyorsa size olan ilgisi artık beğenmenin de çok ötesine geçmiş demektir.

ALINTI
(Gif biraz mizahi amaçlı kondu.)


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:04.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net