IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Sarya

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Mayıs 2022, 15:45   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
♥️Aşkın yaşı olur mu?♥️




20 yaşında mideye giren kramplar, 30 yaşında derin duygular, 40 yaşında kolaylık ve huzur... Aşkı her yaşta farklı yaşıyoruz. Fakat asıl önemli olan, yaşımız ilerledikçe duygularımızın hangi yöne gittiğini görmemiz.
Aşkın yaşı yok. Ama her yaşta yaşanan aşk da aynı değil. Çoğumuz 30'lu 40'lı yaşlarda yeni bir duygusal ilişkinin eşiğine geldiğimizde kendimize şu soruyu sorarız; "Peki, neden 18 yaşındaki gibi midemde kelebekler uçuşmuyor? Yoksa ona aşık değil miyim?" Oysa sorunu birlikte olduğumuz erkekte aramamız çok anlamsız. Tam tersine o bize yeni bir heyecanın, bambaşka bir yaşantının kapısını açıyor, aşkta yeni bir şans yaratıyor. Asıl bilmemiz gereken, karşımıza dünyanın en mükemmel insanı çıksa da duygularımızın ve ilişkiden beklentilerimizin yaşımız ilerledikçe değiştiği... Yani aşkın da kendine göre bir zaman planı var. Eğer bu plan içindeki her dönemde bizi nelerin beklediğini bilirsek, karşımıza çıkan fırsatları daha iyi değerlendirebilir ve çok daha tatmin edici ilişkiler yaşayabiliriz.

♥️ 20-25 yaş arası: Tutuşan kalpler
♥️ 30-34 yaş arası: İki kişilik hayaller
♥️ 35-39 yaş arası: Aldatma
♥️ 40-45 yaş arası: Geleceğe dönüş

Orta yaş krizi mi dediniz? Aslında bu dönem daha ziyade ikinci bir ergenliği andırıyor: Pek çok kadın, ikinci kez mantığın yönlendirme gücünden yoksun kaldığını ve duygularının esiri olduğunu hisseder. 40-45 yaş arası dönem, eski ve neredeyse unutulmuş bir aşk hayalini gerçekleştirmek için mükemmel bir fırsattır. Bugüne kadar çıkılmamış seyahatler, romantik geceler, 18 yaşın yeniden keşfedilen heyecanları, yaşamı tanımanın verdiği olgunlukla birleşen ve gençlik yıllarını andıran coşku... Kısacası bu dönem, yeni bir aşka merhaba demek için kesinlikle çok uygundur. Uzun yıllardır süren ilişkilere gelince: Ne yazık ki, onlar o kadar şanslı değiller. Kıskançlık krizleri ve kavgalar artar, kaprisler yapılır, suçlamalar ve hesaplaşmalar söz konusu olabilir. Fakat bu yaşananları genellemek ve her ilişkinin böyle olacağını iddia etmek doğru değil. Nice çiftler var ki aşklarına çok iyi bakıyor, birbirlerine karşı antenlerini daima açık tutup en küçük sorunları bile yerinde ve zamanında hallediyorlar. Ateşli bir aşkın derin bir sevgi ve bağlılığa dönüştüğü süreçte ilişkilerini korumaya, geliştirmeye ve zenginleştirmeye büyük önem veriyorlar. Ve işte asıl onlar zaman içinde belki değişen, ama hiçbir zaman sıradanlaşmayan gerçek aşkın keyfini sürüyorlar

__________________
Sanalı Bıraktım
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
♥️aşkın yaşı olur mu?♥️


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
🎊🎂♥️🎉🎈 Dogum Günün Kutlu Olsun Beatrice ♥️ 🎂 🎈 🎉 🎊 `She Tebrikler & Kutlamalar 25 24 Mart 2020 15:32
Ağaç nakli...🌳♥️💔 oMeN Genel Paylaşım 2 12 Eylül 2019 18:15
♥ ♥♥ Esprili Aşk Sözleri ♥ ♥ ♥ PauL Aşk ve Sevgi Köşesi 0 03 Kasım 2011 12:02