IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Aşk ve İlişkiler (https://www.ircforumlari.net/ask-ve-iliskiler/)
-   -   Benim sevdiğim beni neden sevmiyor? (https://www.ircforumlari.net/ask-ve-iliskiler/993252-benim-sevdigim-beni-neden-sevmiyor.html)

Zeytin 01 Aralık 2022 16:17

Benim sevdiğim beni neden sevmiyor?
 
Hoşlandığınız biri var. Birçok ortak noktanız olmasına ve sürekli flört etmenize rağmen bu kişi size bir türlü adım atmıyor. Sevdiğiniz kişinin sizinle neden aynı duyguları paylaşmadığına dair kafanızda soru işaretleri varsa bu bilgiler işinize yarayabilir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Hoşlandığınız her kişi sizinle aynı hisleri paylaşmak zorunda değil. Bazen sevginiz karşılıksız kalabilir. İşte sevdiğiniz kişinin sizden hoşlanmamasının altında yatan birkaç sebep...

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

"HERKES FEMİNEN VE MASKÜLEN ENERJİYE SAHİPTİR"
Yapılan araştırmalara göre karşınızdakinin sizden hoşlanmaması yaydığınız enerjiyle ilgili. Hoşlandığınız erkeğin size karşılık vermemesinin altında maskülen enerjinizin baskın olması olabilir.

Her birey, belirli bir miktarda feminen ve maskülen enerjiye sahiptir. Çoğu erkeğin maskülen enerjisi genelde daha yüksek iken kadınlarda feminen enerji çok daha yüksektir.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

ENERJİLERİ ONLARI FARKLI YÖNLENDİRİR
Erkeklerdeki bu tür enerji onları ‘yapmak’, ‘düşünmek’ ve ‘vermek’ üzerine yönlendirirken kadınlardaki feminen enerji ‘olmak’, ‘hissetmek’ ve ‘almak’ üzerinedir.

Kadınlar feminen enerjileri, erkekler ise maskülen enerjileri ortaya çıktığında daha iyi ve tamamlanmış hissederler.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

"KAÇAN KOVALANIR MI?"
Tarih boyunca kadınlara, ‘Bırak o senin peşinden koşsun’ dendi böylece kadınlar, hoşlarına giden erkeklerin gelip onları bulmasını bekledi ve beklemeye de devam ediyor.

Ancak işler kadınlar bir erkekten cidden hoşlanmaya başladığında ve harekete geçmek için sabırsızlanmaya başladığında değişti. Böyle olduğunda, kadınlar feminen enerjisinde kalmakta zorlanmaya başladı ve derinlerdeki maskülen enerji yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

KADINLARDA MASKÜLEN ENERJİ ORTAYA ÇIKTI
Bir erkeğin aramasını beklemek yerine onu sık sık aramak, ilgisini çekmeye çalışmak, devamlı ne yaptığını sormak veya “Bu ilişki nereye gidiyor?” gibi derin sorular sormak, kadınlardaki maskülen enerjinin ortaya çıkmasıyla artmaya başladı.


DENGELER DEĞİŞTİ

Bu durumda, maskülen ve feminen enerji dengesi giderek bozulur. Kadınlar erkeklerin tipik davranışlarını, erkekler de kadınlardan beklenen davranışları sergilemeye başladı.

Bunun sonucu olarak, hoşlandığınız kişi bu dengesizlikten dolayı size olan ilgisini kaybedecektir. Aynı şey sizin için de geçerli elbette. Sizde bir erkekten beklediğiniz davranışları görmediğinizde ilişkiden soğuyabilirsiniz.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Çok da ilgi duymadığınız bir erkekle birlikte iken feminen enerjinizde kalmanız daha kolaydır çünkü umursamıyorsunuzdur.

O sizi aramadığında merak etmiyor, ilişkinizin nereye gittiğini sorgulamıyor veya onu etkilemeye çalışmıyorsanız tüm enerjiler yerinde demektir.

ntv

Feronia 02 Aralık 2022 05:31

Cevap: Benim sevdiğim beni neden sevmiyor?
 
KAÇAN KOVALANIR MI?"

Kisa bir sureligine evet, ama o sureden sonra .. bikar insanlar. Nereye kadar kovalamaca ☺

Beatrice 02 Aralık 2022 08:52

Cevap: Benim sevdiğim beni neden sevmiyor?
 
Sen seviyorsun diye Elma da seni sevmek zorunda değil


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:15.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net