IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Aşk ve Sevgi Köşesi (https://www.ircforumlari.net/ask-ve-sevgi-kosesi/)
-   -   Eyvah Aşık Oldum! (https://www.ircforumlari.net/ask-ve-sevgi-kosesi/286665-eyvah-asik-oldum.html)

SimHa 03 Kasım 2009 22:45

Eyvah Aşık Oldum!
 
Eyvah Aşık Oldum!

Benim başıma gelen, pişmiş tavuğun başına gelmedi. Ben ne kadersiz kadınım yahu! Ne güzel geçinip gidiyordum. Her şey yolundaydı. Birden dünya tersine döndü. Aşık oldum!

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Eyvah Aşık Oldum!



Başıma iş açtı bu adam, neden çıktı karşıma? Olacakları biliyorum, korkuyorum. Kaç kere seyrettim bu filmi saymadım? Hem çevremde gördüm, hem kendim yaşadım . Dertsiz başıma dert açtım. Birisinin ahını mı aldım acaba?
Aslında her şey yolundaydı hayatımda, gül gibi geçinip gidiyordum kendimle. Sabah uyanıp işime gidiyor, akşam paşa paşa evime dönüyordum. Seyrettiğim birkaç dizim vardı. Çok hüzünlü sahnelerde ağlıyordum. Dizilerde kavuşanlara, kavuşamayanlara, çok sevilenlere, nefret edilenlere bakıp, gerçek hayatta olmayacağını düşünüyordum. Hafta sonları arkadaşlarımla dışarı çıkıp, aşkın bize uğramadığından, erkeklerin vefasızlığından, yalnızlığın zorluğundan yakınıyordum. İş açtım başıma!
Şimdi hepsi değişecek, biliyorum. Sabahları mutlu uyanacağım ama uykusuz kalacağım. Bütün gece ya telefonlaşmış, ya mesajlaşmış olacağız. Yine de gülümseyecek dudaklarım. Beni görenler, bir farklılık olduğunu söyleyecekler, gözlerimin neden parladığını soracaklar. Bütün gün hayallere dalıp, işin bir an önce bitmesini bekleyeceğim. İşe konsantre olamayacağım. Yazdığım şeyler yanlış dolu olacak, okuduğumu anlamayacağım.
İş çıkışında buluşacağız, kalbim yerinden çıkacak gibi hissedeceğim. Nabzım o kadar hızlanacak ki, yanımdan geçenler sesimi duyacak. Heyecandan bir sürü sakarlık yapıp, kendimi rezil edeceğim. Gözlerinin içinde kaybolacağım. Sesi, yüzü, söyledikleri bana muhteşem gelecek. Kullandığı parfümü bir yerde duyarsam, gözlerim onu arayacak.
Ayrı kaldığımız anlarda, saatler geçmek bilmeyecek. Hep yanında, kolunda olmak isteyeceğim. Kendim gibi davranmayacağım. Sürekli bakımlı gezeceğim, kuaförüm beni daha fazla görecek. Yeni iç çamaşırları alacağım. Yatana kadar yüzümden makyajı çıkarmayacağım. Buluşmayacağımız akşamlarda bile, belki gelir diye umutlanacağım. Her kapı çalışında heyecanlanacağım. Kapıyı açtığımda şeker isteyen yan komşunun suratı beni sinir edecek.
Sonra alışacağım ona, taleplerim olacak. Beklenti içine gireceğim. İlişkimiz biraz uzayınca, hayaller kuracağım. Doğru adamın o olduğuna inanacağım. Hayatımı ona göre düzenleyeceğim. Hoşlanmadığı şeyleri, ben sevsem bile yapmayacağım. Tuttuğu takımın oyuncularını bile ezberleyeceğim. Her şeyin yolunda olduğunu düşündüğüm zamanların birinde, o gün gelecek ve ayrılacağız! Hangi saçma sebebe dayanırsa dayansın ayrılığımız, acı çekeceğim. Dünyanın pembe olan rengi, siyaha dönecek. Uzun zaman kendimi toplamak için uğraşacağım ve bu hiç kolay olmayacak. Ben bu filmi seyretmiştim. Of ya of! Başıma iş açtım! Aşık oldum….

Alıntı

MaNyAKprens 04 Kasım 2009 17:31

Cevap: Eyvah Aşık Oldum!
 
Asik mi oldun kiz :D

HANDSOME 04 Kasım 2009 18:12

Cevap: Eyvah Aşık Oldum!
 
paylasım guzL okumaktan Keif aldım tŞkler..


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:55.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net