IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Şubat 2010, 18:26   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sende Özlediğim Bir Şey Var!




Sende Özlediğim Bir Şey Var!





Seni sevmek çocukluktan kalan bir kokuyu yıllar sonra duymak gibi biraz hüzünlü ve hasret yüklü bir tat bırakıyor tebessümlerde. Sende özlediğim bir şey var. Neyi özlediğini bilmezken insan neyi sevdiğini de bulamıyor elbette!



Sende Özlediğim Bir Şey Var!






Uzun yıllar önce gittiğin bir şehri anımsamak gibi sende özlediğim bir şey var. O yüzden tam olarak kopamayışım. Biriktirdiğim anılar az olsa da içimde derinlerde sana ait olan bir yer var. Kalbimin haritasında sınırlarını çizdiğim şehrim gibisin. Adı Van belki…



Önemli olan isim koymak değil sende hasretini duyduğum bir şey var. Neresinden anlatsam olmuyor tarifi mümkün değil. Umudum da yok artık üstelik birlikte yaşlanma hayalleri kurmuyorum. Balkonda kahvemizi yudumlayarak sallanan sandalyede iki lafın belini kıramayacağız gelecekte biliyorum. İnadımdan mı bu tırnaklarımı geçirmek kollarına yoksa bırakınca düşeceğimi bilmemden mi? Sen karar ver aşk mı bu?



Dün akşam şöyle bir göz gezdirdim evime senden ne kalmış diye geriye; öyle az ki! Birkaç kitap solmaya yüz tutmuş bir resim bir de elimde kehribar tespihin kokusu… Üstüne hikayeler yazmaya yetecek kadar çok olsa da yaşadıklarıma doymaya yetmiyor.



Senden sonra daha doğru okuyorum satırları yalnızlığımı sayende tanıştığım yazarlarla gideriyorum. Sigarayı azalttım ama değişime direnen bir yanım var hala hesabı istemek için garsonlara sesleniyorum. Ve hala asalet üstümde asil durmuyor. Yine horluyorum geceleri en azından öyle olduğunu tahmin ediyorum. Senden sonra kimseyle paylaştığım bir uykum olmadı soramıyorum.



Sende özlediğim bir şeyler var. Yağmurdan sonra çıkan toprak kokusuna rakının boğazımda bıraktığı tada benzeyen ismini koyamadığım ama sevdiğim bir şeyler var. Öyle olmadık zamanlarda geliyorsun ki aklıma ruhum karışıyor. Salonun içine dalıyorsun rüzgarla gece yarısı utanmadan yastığımı paylaşıyorsun sokuluyorsun yorganımın altına sığmıyoruz işte şu koltuğa biliyorsun. Hayalinle kavga ediyorum anlayacağın seni özlüyorum.



Sabah aynaya baktım saçlarım ağarıyor. Sanki ellerim de kırışıyor ama daha zaman var diye öteliyorum. Güz de geldi zaten yakındır karın yağması görüşmesek de büyürüm biliyorum. Zaten bir büyüsem neler öğreteceğim sana ama saatimi kuramadım yıllara ona üzülüyorum.



Aşk dolu şarkılar söyleyemez oldum. Hep hasrete ayrılığa gidiyor dilim. Sınırı olmayan bir keder bulutu gibi savruluyorum öyle. Bu yalnızlık odasında ayna bile kendine bakarak kırılıyor. Başkalarını sevmeyi deneyecektim aslında ama olmuyor.



Sende bana ait bir şey var…

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ozledigim, sey, var, Özlediğim, şey


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Özlediğim, nerdesin? Sevda Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 02 Ekim 2012 05:04
Özlediğim Kadar Sensin,Sevdiğim Kadar Bensin… AnqeL Aşk ve Sevgi Köşesi 0 16 Mart 2012 01:05
Şimdi özlediğim sen olmasan diyorum... vaLerya Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 28 Eylül 2011 21:19
Tam bu sırada bir bakış, özlediğim son kez .. Aze Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 16 Haziran 2010 20:22