IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Kasım 2014, 12:51   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
HERKES AŞK İSTİYOR, BEDELİNİ ÖDEYEMİYOR...




AŞK, İLİŞKİ, KARMAŞA...


İlişkiniz yeni başladıysa “vaat” etmeyi unutmayın. Size karşı sürüklenmesi için vaatlere ihtiyaç vardır. Ona bir gelecek, mutluluk tablosu, birlikte çizeceğiniz bir yolculuk planı sunun. “Ben geldim ve şimdi seni çok başka bir boyuta taşıyorum…” hissi ona geçsin. Aşk, yani baştan çıkarma ve cazibeli olma aslında içinde değişimi de barınıdır. Ona günlük ve rutin yaşamını tekrar sunmayın; ona yeni, bambaşka, sıradışı ve özlemini duyduğu birşeyleri sunun. Size kapılacaktır. Yeni başlayan bir ilişkide tüm bunların ileride yaşanacağı hissettirilmeli ama hemen hepsi anlatılmamalı. Kısa bir özet ile merak uyandırın, aşırı detaya gerek yok.


Korkak bir baştan çıkarıcı olamaz. İlişkinizde mutlaka yer yer şaşırtıcı, cesur çıkışlarınız olmalı. Yer yer ani manevralar ve beklenmedik tepkiler ile işi süsleyin. Her an beklediği gibi gelişirse ilişkiniz sıradan bir ofis gününe benzer. Renkli biri olun, onun için yaratıcı düşünerek onu etkileyin. Fakat tüm bunları yaparken onun sizin için de birşeyler yapmasına izin verin. Erkekler sözcüklerden değil de davranışlardan anladığı için daha çok, her an verici olursanız bunu yanlış kodlar. Günlük hayat ve her günkü detaylar baştan çıkarıcı değildir, değişimi başlatmalısınız. Israrcı d aolmayın, aklını çelin, etkileyin, sunun ve geri çekilin…


Hayalgücü uçsuz bucaksız bir hazinedir. Bazı konular onun hayalgücüne kalsın, herşeyi yaparsanız geriye hiçbirşey kalmamış hissi uyanır. Ara ara yapacağınız geri çekilmeler onun hayalgücünü devreye sokar. Hayalgücü anlam yüklemeye bayılır. Sizin geri çekildiğiniz anlarda, o sizi olduğunuzdan fazlası sanacaktır. Aşk, çoğu kez bir “sanma” ve “hayal” işidir. Her an fazla yakın olmak büyüyü bozar. Geri çekilebilen kadın, erkeğin gözünde yükselir. Cilveli ve cazibeli olmak arada hiç kendinizi geri çekmeyeceksiniz demek değildir. Kaybetme korkunuzun olmadığını gördükçe size olan hayranlığı da artar. Unutmayın, amacınız uzun vadeli ise, onun size kapılması ve bir yandan da saygı duyması şarttır.


Çoğu insan ilişkinin başlarında çok büyük bir hata yapıp fazlaca talepkar davranıyor, oysa ki asıl gereken, karşı tarafa – söz konusu baştan çıkarmaksa – “ben senin hayalindeki kişiyim” sinyalini verebilmektir. Onun tam da beklediği kişiyseniz size hayır diyemez. Bu rol yapmak ya da kandırmak değil tabi ki, buradaki amaç beklentilere cevap veren doğru kişi olmak. Baştan çıkarmayı çoğu kişi “bak ben ne kadar çekiciyim” demek sanıyor, oysa ki siz ne kadar onun dünyasına girerseniz uzun vadede o kadar onun istediği kişi olacaksınız. Sanılanın aksine ilk başta çok fazla “seksi” sinyaller vermek sizi çaresiz gösterir. Ardı olan derinlikli ve özgüven sahibi bir kadın bunlara ihtiyaç duymaz…


Anlık tepkiler, imalar, saflıkla bezenmiş sürprizler onu sie bağlar. Uzun vadeli bir ilişki planınız varsa mutlaka “saf”, iyi niyetli, fedakar yanınızı ortaya koyun. Saflık bir ilişkiyi öteye taşır. Dünya dikkat ederseniz son yıllarda kaybettiği “masumiyet” duygusunu arıyor. Abartılı ve aşırı yoğun tavırlardan çok iyi niyetiniz sizi cazibeli gösterir aslında. Hele de aşırı seksi ve yoran kadınlardan bıkmış bir erkeğe denk geldiyseniz… Bir erkek dünyaya ilk geldiği anda, ilk kadın olarak annesi ile tanışıyor. Bu nedenle “anne” gibi olun demiyorum ama onun annesinde olan sevgi, şefkat, güven gibi duygular sizden ona geçmeli. Tamamen annesi olursanız da “başka bir dişiye” gider, dozajı iyi ayarlayın.


Ayrıca unutmamanız gereken bir diğer konu; asla tam olarak (aşk-teslimiyet gerçekleşene kadar tabi ki) deşifre olmamaktır. Karmaşık olan merak uyandırır. Merak insanı sürükleyen bir güçtür, sizde merak edilecek bir yan yoksa başta peşinizden gelmez. Sonraları ise size karşı bağlılık göstermek adına peşinizden gelecektir, herkes bir yere birilerine ait olmak ister. Bunu yaparken 1 bütünün parçası olsanız da 2 ayrı kişi gibi de kalamazsanız yeri geldiğinde, ilişkiniz yine çöker. Bireysellik esas olmalı ki, ilişki devam etsin. Birçok çift herşeyi birlikte yaparak “kendi” olmaktan uzaklaşmaya başlar ve bu durum içten içe ilişkinin sonuna zemin hazırlar.

__________________
Yürürken başımın yerde olması sizi rahatsız etmesin.Benim tek derdim; yere düşen edebinize takılmamak..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aşk, bedelİnİ, herkes, İstİyor, Ödeyemİyor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
KUBAT 4 ÇOCUK İSTİYOR Seth Haber Arşivi 0 09 Ekim 2014 11:10
Herkes saklansın! Sır Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 31 Ocak 2011 21:04
Canim yanlizca sevmek İstİyor senİ .. Candy Aşk ve Sevgi Köşesi 0 11 Ocak 2010 04:56