IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Aşk ve Sevgi Köşesi (https://www.ircforumlari.net/ask-ve-sevgi-kosesi/)
-   -   Günün Sorusu :) (https://www.ircforumlari.net/ask-ve-sevgi-kosesi/681621-gunun-sorusu.html)

Scprit 16 Şubat 2015 01:01

Günün Sorusu :)
 
Mrb Arkadaslar konu acmam sebebi ise basit ve anlamli bir kelime Paylasmak istedim sadece belki yeri diyil diyenler olur belki anlamsiz gelir cogu kişi ve arkadaslarımı Yinede Aklıma geldi ve Sormak veya yazmak istedim . :)

ASk Nedir ?

Lcia 18 Şubat 2015 22:05

Cevap: Günün Sorusu :)
 
Konu ilgili bölüme taşınmıştır.

Deep 19 Şubat 2015 18:57

Cevap: Günün Sorusu :)
 
Şu "Aşk nedir" sorusu neymiş yahu...

Melodram 20 Şubat 2015 01:02

Cevap: Günün Sorusu :)
 
Biyolojik olarak kesin hormonlu falan bir şeylerdir bu aşk ama genel olarak insanın kendi kendini yönetememe biçimine aşk denir, desem çok da yalan olmaz. Bence bu sorunun cevabını aramak yerine, aşık olun, sonra oturup aşık olduğunuz insanı anlatın, cevap çıkar ortaya. Cevabınızı da beğenmediyseniz, demek ki henüz doğru cevaba ulaşamadınız demektir, nerden mi biliyorum? Tamamen uydurma.

Adem 20 Şubat 2015 01:50

Cevap: Günün Sorusu :)
 
Birisini gerçekten seversin gözlerine bir perde iner, sanki içinde kelebekler kanatlanıp uçuyordur.. Buraya kadar güzel bir mutluluk intibası bırakacak cümleler okudun, daha da farklı güzellikleri olabilir, kolay aşık olamayan ve insanlara güvençsiz bir insan olduğumdan da yazabilirim, ya da gerçekten bu aşk denen duyguyu yaşamadığımdan da olabilir nasıl sınıflandırırsan kafanda sınfılandır yazdıklarımı. Şunu söylemem gerekir -ki, bir insana körü körüne bağlanmayacaksın.. Bazı insanları tenzih ederek şu fikriyatımı da eklemek istiyorum: Şimdi -ki devirde baktığında sana sevgilim diyen insan, arkanı döndüğünde başkalarına neler demiyor ki.. Maalesef böyle ikiyüzlü, kaypak insanlar mevcut... Çevrene bakabilirsin ya da geçmişinde böyle bir ezik insana denk gelmişsen örnek çıkarabilirsin.

Aklın hiçbir zaman duygularının kölesi olmasın. Aşık olup birisini seviyorsan sadece kalbinin içerisinde sevgiden başka argüman bırakmayan bir insan olma. Sadakatli, güvenebileceğin... Sevgisini gerçekten hissettiğin ve karşılıklı iki beyin olduktan sonra aşk odur. Yeterki karşına dürüst olanı çıksın,kendisini bilen birisi çıksın.. O zaman sorunun cevabını hissederek başka bir insandan alırsın.

Yeter ki egosunu deneyen bir insana denk gelme. Hakkında hayırlısı olsun.

Not: Aşk yarası almış ve yaşamış birisi değilim, sadece fikirlerim. :)


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:25.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net