IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Aşk ve Sevgi Köşesi (https://www.ircforumlari.net/ask-ve-sevgi-kosesi/)
-   -   İlişkide bu hataları yapmaktan uzak durun. (https://www.ircforumlari.net/ask-ve-sevgi-kosesi/913764-iliskide-bu-hatalari-yapmaktan-uzak-durun.html)

Sarya 20 Nisan 2021 17:36

İlişkide bu hataları yapmaktan uzak durun.
 
Son dönemlerde ilişkilerin en büyük sorunu hızla tükenir olması. Bu hatalardan Uzak durarak ilişkinizi tükenmekten kurtarabilirsiniz.

Hep haklı olmaya çalışmayın
Partnerinize karşı sürekli haklı çıkmaya çalışma isteğiniz sizi empati yapabilmekten uzaklaştırır. Haklı olmaya odaklı bir profil sergilemek ise partnerinize onu anlamadığınızı hatta sevmediğinizi bile düşündürtebilir.

Kendinize vakit ayırın
İlişki içinde her iki bireyinde kendi hayatları ve özel alanları olduğunu bilmesi çok önemli. Partnerinize ve kendinize kişisel hayatınızın tadını çıkarmak için zaman ayırın.

Partnerinizi değiştirmeye çalışmayın
Partnerinizin bazı özellikleri başta çok hoşunuza giderken aynı özellikler daha sonra sizi rahatsız edebiliyor. Bu konuda değiştirmeye çalışmaktansa konuşmak daha etkili bir yöntem olacaktır.

Fazla beklenti
Karşı taraftan her zaman daha fazlasını istemek, sadece sizi hayal kırıklığına uğratacaktır. Karşınızdaki kişiden size verebileceği kadarını beklemelisiniz. Böylece hem karşı tarafı yetersiz hissettirmez hem de daha mutlu bir ilişki sürdürürsünüz.

Hakaret etmek
Tartışırken ya da günlük konuşma dilinde hakaret etmek karşı tarafı oldukça incitebilecek bir davranıştır. Bu neden ile hem kendinize hem de karşı tarafa saygınızı koruyarak yaklaşmak daha uzun bir ilişki için önemli adımlardandır.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:27.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net