IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Asparagas Medya (https://www.ircforumlari.net/asparagas-medya/)
-   -   Bir Aydır Orman Yangınlarıyla Boğuşan Kanada, Türkiye'den Yardım İstedi: (https://www.ircforumlari.net/asparagas-medya/1012777-bir-aydir-orman-yanginlariyla-bogusan-kanada-turkiyeden-yardim-istedi.html)

CORDON BLEU 18 Haziran 2023 19:53

Bir Aydır Orman Yangınlarıyla Boğuşan Kanada, Türkiye'den Yardım İstedi:
 
Bir Aydır Orman Yangınlarıyla Boğuşan Kanada, Türkiye'den Yardım İstedi: ''Nasıl açıklama yapıyorduk, biraz taktik verin...''

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Kanada'da geçtiğimiz ay başlayan ve halen devam eden orman yangınları, hükümeti zor durumda bıraktı. Halka yangının neden sönmediğini açıklamakta zorlanan yetkililerin Türk Dışişleri makamlarıyla temasa geçtiği öğrenildi...
Acil Taktik Verin
Kanadalı yetkililer, Türkiye'nin de yakın zamanda yaşadığı orman yangınlarında benzer çaresizlik ve acizlik gösterdiğini belirterek Türk yetkililerden bu durumda halka söylenebilecek sözler hakkında taktik istedi. Türkiye'de hükümetin değişmemiş olmasını bir şans olarak değerlendiren Kanada heyeti, taktik verecek deneyimli kadroların halen iş başında olmasına sevindiklerini ifade etti.
Biz Fıtrat, Kader Diyemeyiz
Kanadalı yetkililerin Türk heyete önemli bir hatırlatması oldu: "Biz Kanada halkına Allah'ın takdiri, fıtrat, kader diyemeyiz. Dersek bunların ne olduğunu da anlatmak zorunda kalırız. Elinizde genel geçer bir şeyler olmmasını umuyoruz" diyen yetkililerin başka ülkelerin de kapısını çalması bekleniyor.




zaytung.com



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:40.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net