IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Asparagas Medya (https://www.ircforumlari.net/asparagas-medya/)
-   -   Bilim Kurulu Uyarıyor: ''Böyle giderse az ünlülerin Instagram canlı yayınlarında 2. dalga kaçınılmaz...'' (https://www.ircforumlari.net/asparagas-medya/879758-bilim-kurulu-uyariyor-boyle-giderse-az-unlulerin-instagram-canli-yayinlarinda-2-dalga-kacinilmaz.html)

CORDON BLEU 02 Eylül 2020 12:29

Bilim Kurulu Uyarıyor: ''Böyle giderse az ünlülerin Instagram canlı yayınlarında 2. dalga kaçınılmaz...''
 
Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu, pandemide artan vaka ve ölüm sayılarına dikkat çekerek, "Durum kontrolden çıkıyor. Böyle giderse az ünlülerin her gece canlı yayın açtığı günlere dönmemiz kaçınılmaz" uyarısında bulundu.

Takipçi sayıları 5.000 ile 500.000 arasında değişen çok sayıda oyuncu, youtuber ve müzisyenin pandemide 2. dalga kokusunu alarak hazırlıklara giriştiği yönünde duyumlar aldıklarını belirten Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü "Maalesef üzücü haberler geliyor. Az ünlüler, ilk canlı yayınlarında konuk edecekleri ünlülerle şimdiden temasa geçmeye başlamışlar bile." derken, akşam 10 gibi Instagram'da onlarca canlı yayının aynı anda başladığı o karanlık günlerin her an geri dönebileceğini ifade etti.

"Açık konuşucam, böyle giderse bütün dizi ve TV programı çekimleri iptal olur. Can sıkıntısından yine ikiye bölünmüş telefon ekranlarında aynı kabız muhabbetleri tekrar tekrar dinlemek istemiyorsak hepimiz çok dikkatli olmalıyız" diyen Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Yeşim Taşova ise, bir kez daha maske ve sosyal mesafenin önemine dikkat çekti. zaytung.com

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:50.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net