IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Asparagas Medya (https://www.ircforumlari.net/asparagas-medya/)
-   -   Tüm Yazı Tatil Yaparak Geçiren Sosyal Medya Fenomenleri, 2. Dalga '‘Evde Kal’' Mesajları İçin (https://www.ircforumlari.net/asparagas-medya/880189-tum-yazi-tatil-yaparak-geciren-sosyal-medya-fenomenleri-2-dalga-evde-kal-mesajlari-icin.html)

CORDON BLEU 04 Eylül 2020 00:56

Tüm Yazı Tatil Yaparak Geçiren Sosyal Medya Fenomenleri, 2. Dalga '‘Evde Kal’' Mesajları İçin
 
Tüm Yazı Tatil Yaparak Geçiren Sosyal Medya Fenomenleri, 2. Dalga '‘Evde Kal’' Mesajları İçin Sağlık Bakanlığı İle Protokol İmzaladı...

Tüm yazı çeşitli tatil beldelerinde eğlenerek geçiren sosyal medyanın ünlü simaları, Covid-19 salgınında yeni sezonun “evde kal” ve “ maske tak” mesajları için Sağlık Bakanlığı ile masaya oturdu.

Geçtiğimiz sezonun yıldız izmi Murat Övüç'ün yazın yaşanan bir takım talihsiz olaylar nedeniyle yeni sezonda kadroda yer alıp almayacağı henüz belirsizliğini korurken, protokulün imza töreninde konuşan fenomenler, yazın aralarına katılan 3 yeni isimle birlikte 2. dalgada takipçilerinin karşısına daha iddialı bir kadro ile çıkacaklarını ifade ettiler.

Bir süre evde türlü story’ler çekerek sosyal mesaj eşliğinde ürün tanıtımı da yapacak olan fenomenler, sonrasında kış tatilleri için kayak merkezlerine geçecekler.zaytung.com

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:08.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net