IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Kasım 2020, 19:44   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
''AK Yiyiciler'' Hareketi Zor Durumdaki Esnafa Destek İçin Yollarda:




''AK Yiyiciler'' Hareketi Zor Durumdaki Esnafa Destek İçin Yollarda: Her Gün Üst Düzey Bir AKP'li ve Beraberindekiler Bir Restoranda Yemek Yiyecek...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bir yandan ekonomik kriz bir yandan da Koronavirüs nedeniyle dükkânın kirasını dahi ödeyemeyecek noktaya gelen esnafın imdadına yine AK Parti yetişti. Her gün üst düzey bir AKP'linin beraberindeki heyetle birlikte bir restoranda yemek yiyeceği ''AK Yiyiciler'' hareketinin pilot uygulaması Bursa’da gerçekleştirildi.
Bursa'da bir AVM içindeki talihli restorana girerken sağlık kurallarına uymayı ve maske takmayı da ihmal etmeyen Bakan Yardımcısı İ.R (49), “Parti olarak bu zor günlerde esnafımızın yanında durmaya devam edeceğiz. Üzerimize düşen vazife bu kez yemek oldu. Biz de şimdi en güzel şekilde girip yiyeceğiz. Allah utandırmasın” derken, şef garsonun getirdiği karışık kebap tabağını görünce sözlerine ara verdi.

"Gerekirse elimizi taşın altına koyacağız"
Acılı kebapları yerken bir yandan da bu kutlu görevi yerine getirmekten büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden bakan yardımcısı sözlerine şöyle devam etti:
”Biliyorsunuz bugün kapalı bir restoranı açıp kişiye özel servis yapacak hale getirmek epey pahalı. Hele bir de esnafın en azından o günkü cirosunu çıkaracak kadar yemek yemek daha bi masraflı. Dolayısıyla böyle yüksek bütçeli işleri vatandaşımızdan beklemek doğru değil. Bu öyle SMS'le 10 TL yollamaya benzemez. O yüzden biz elimizi taşın altına koyarak bu görevi üstleniyoruz... ”
Esnafı ihya etmenin mutluğu içinde künefesini yiyip çayını içmeye devam eden bakan yardımcısı, AK Yiyiciler hareketiyle ilgili olarak da şu bilgileri verdi.


"Bakın her il ve ilçemizde partimiz sayesinde ihale zengini olmuş en az 1 düzine il ve ilçe başkanımız vardır. Bunların yanında yine Ankara’da bi milyon tane bakan yardımcısı, onun bunun yardımcısı vs yiyici bürokratımız var. Her biri bir lokantaya gitse, yanında da 50 kişi olsa, esnafın devletten 1 kuruş dahi almasına gerek kalmaz. Görüyorsunuz işte, sorun çözüldü..."
İlk kez bir restoranda hesap ödeyecekleri için bu hareketin kendileri için de yeni bir deneyim olacağına işaret eden AK Partili hayırsever isim, yemek sonrası nargile keyfi için ayrılan özel bölmeye geçmek üzere açıklamalarına son verdi.



zaytung.com


__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ak yiyiciler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hükümetten Esnafa Destek Müjdesi: ''Aranızdan 5 kişiyi Katar Kraliyet Ailesi'ne evlatlık vereceğiz...' CORDON BLEU Asparagas Medya 0 29 Kasım 2020 19:35
TESK Başkanı Palandöken: Esnafa 10 bin TL geri ödemesiz destek verin Oktayy Haber Arşivi 1 02 Nisan 2020 19:04
Mezun Durumdaki Öğrencilerin Dosyalarının Gönderilmesine İlişkin Açıklamalar Seth AÖL 0 15 Ekim 2014 00:47
Depremzede esnafa destek aLya Haber Arşivi 0 24 Ekim 2011 11:14
Harap durumdaki Anadolu Lisesi’ne inceleme Cemalizim Haber Arşivi 0 22 Ağustos 2008 22:53