IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31 Ocak 2021, 20:49   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
700 TL'lik Bitcoin Yatırımı İçin Günde 8 Saat Grafik İzleyen Mert Eygin(28)'e Piyasalardan Sert Tepki: ''Lan hani 5 yıl




700 TL'lik Bitcoin Yatırımı İçin Günde 8 Saat Grafik İzleyen Mert Eygin(28)'e Piyasalardan Sert Tepki: ''Lan hani 5 yıl unutacaktın?!''


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bir kaç haftadır süren geri çekilme ve dalgalanmalar yüzünden gergin günler geçiren kriptopara piyasası, hırsını küçük yatırımcı Mert Eygin(28)'den çıkardı.
Piyasaya yaklaşık 3 hafta önce "Abi bunu alıp 5 yıl unutacaksın" sloganıyla giren Eygin'in an itibariyle toplam 703.25 TL'ye ulaşan birikimini korumak için sürekli birşeyler alıp satması ve bir şey anlıyormuş gibi gözünü grafiklerden ayırmaması nedeniyle daha da gerildiklerini belirten kriptopara borsası temsilcileri, "Zaten buradan bir dip daha olacak çıkacak diye gerginiz bir de bununla uğraşacak halimiz yok. Neyse yıl sonunda beklediği kar verelim çekilsin ayağımızın altından. Yeter..." sözleriyle küçük yatırımcıya olan tepkilerini dile getirdiler.
Sektör bezdi
Eygin yatırımına ev sahipliği yapan AlittleBİT Borsası Genel Müdürü Serkan Özeyciler, belirsizlik nedeniyle herkesin istim üstünde olduğu bir dönemde müşterilerinin parasına sahip çıkma refleksine saygı duyduğunu belirtirken, "ancak bu durum kesinlikle günde 20 kere müşteri temsilcilerimizi arayıp 'Patron ben 10 dakika önce 100 Liralık Bitcoin bozdurup Ethereum aldım ama şu an o da düşüyor. Napiym şimdi? Ripple'a mı girsem?' diye sormayı mazur göstermez. Küçük yatırımcı dediğin alır 0.0005 bitcoinini oturur. Böyle baskı mı olur?" ifadelerine yer verdi.
Eygin'in telefonda beklediği yanıtı alamadığı zaman üşenmeyip borsaya kadar geldiğini ve kendince çalışanların ağzını yokladığını da sözlerine ekleyen Özeyciler, şu sözlerle tepki gösterdi:
"En son artık bunun eşgalini kapıya verip içeri almayın diye de güvenliğe talimat verdim. Bu sefer gitmiş güvenlikçi arkadaşımızı sıkıştırmış. 'Sen anlarsın bu polka diye bi şey gördüm iyi mi o? Adı güzel ama bilemedim biraz volatil gibi geldi bana' diye onu yokluyor. Ayıptır. Volatili de kimden duyduysa artık..."
Youtuber'lar gergin
Piyasaya girmesiyle birlikte twitter'da 30 kadar hesabı ve Youtube'da yayın yapan yaklaşık 15 kriptopara kanalını da düzenli olarak takip etmeye başlayan Eygin'e bu camialardan da tepki var. Adının açıklanmasını istemeyen bir yatırım kanalı yöneticisi, Eygin'i yorumlar kısmında fark ettiğini, başta kendisine sevimli geldiğini ve elinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştığını söyleyerek şöyle devam etti:
"Bir telegram grubumuz var ona aldık kendisini ama yüz verdikçe tepeme çıktı. Bütün gün sanki bir şey anlıyormuş gibi grafiklere bakıp en ufak bir harekette bize geliyor. 'Abi pazartesi ABD'de yeni destek paketi netleşecekmiş sen ne diyosun?'. Gece 3'te mesaj geliyor: 'Abi bu tether davası ne olur? Piyasaya regulasyon geliyor diyolar bizi nasıl etkiler?'. Lan gelse nolur gelmese nolur? Bitcoin yarın 100 bin dolar olsa bunun kazanacağı para maksimum 1300 Lira falan. Cebimden vereyim git abi diyorum, gurur yapıp onu da kabul etmiyor. Başımıza kaldı resmen eleman..."


zaytung.com


__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
zaytung


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Piyasalardan Erdoğan'ın adaylığına tepki Seth Haber Arşivi 0 02 Temmuz 2014 00:55
PKK, Bölgeye Yatırımı Engellemek İçin TIR Yakıyor Rhytia Haber Arşivi 0 08 Temmuz 2012 22:01