IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Aralık 2020, 22:01   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
2020'de Henüz Gülümsetecek Bir Haber Alamayan İpek Dünay(28), Dişlerinin Beyazlığını Gösterme Umutlarını Önümüzdeki Sene




2020'de Henüz Gülümsetecek Bir Haber Alamayan İpek Dünay(28), Dişlerinin Beyazlığını Gösterme Umutlarını Önümüzdeki Seneye Devretti...

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Geride bırakmaya hazırlandığımız 2020 yılında henüz yüzünü güldürebilecek bir gelişme yaşama fırsatı bulamayan İpek Dünay(28), [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile beyazlattığı dişlerini gösterme umudunu seneye devretti.
1 Ocak’tan başlayarak 2020’nin üzerine adeta kabus gibi çöktüğünü belirten genç reklamcı, “Daha yılın ilk günü cep telefonumun bozulmasından anlamalıydım bir şeylerin yolunda gitmediğini” derken, pandemi nedeniyle eve kapanma, çalıştığı firma tarafından ücretsiz izne çıkarılma, 4.5 kilo alma, sevgilisinden ayrılma, tatil yapamama ve instagram’da 18 takipçi kaybetme gibi felaketlerin art arda geldiğini ifade etti.


Yıl içinde başına gelen tek iyi şeyin Temmuz ayı gibi hayatına giren [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’la uzun süre sonra dişlerinde istediği beyazlığı yakalayabilmek olduğunu ancak onu da kendi içinde yaşayabildiğini kaydeden Dünay, “yazın baya bir umutlanmıştım. Bu iş birkaç aya biter, 2020 bitmeden biraz gezip tozar bembeyaz dişlerimi gösterebilirim diye beklerken 2. dalga geldi.” sözleriyle yaşadığı talihsizliği dile getirdi.
Dünay, gelinen noktada artık 2020’den tek beklentisinin bir an önce bitmesi olduğunu söylerken, uzmanlar genç reklamcının dişlerinin çıplak gözle görülebilmesi için en yakın tarihi Mayıs 2021 olarak işaret ediyor.


zaytung.com


__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
seneye


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
"Süt Dişlerinin Yerine Nasılsa Yenisi Gelecek" Demeyin, Erken Yaşta Tedavi Şart TeKo Ağız ve Diş Sağlığı 0 24 Nisan 2020 22:06
Süt Dişlerinin Çekilmesi Lykia Sağlık Köşesi 0 07 Eylül 2014 12:28
Dişlerinizin beyazlığını korumak için Zen Kişisel Gelişim 0 31 Ocak 2013 13:13
İpek Böceğinden İpek Nasıl Elde Edilir Liaaa Hayvanlar Alemi 0 15 Mart 2012 01:58
İpek Böceği + İpek (Video - Resimler) Sevda Hayvanlar Alemi 0 22 Haziran 2011 18:15