IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Şubat 2021, 23:06   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
PTT, Yüzde 26 Zam Gelen Avrasya Tüneli İçin de Devrede: Karşıda Acil İşi Olanlar Kargo Araçlarıyla Ücretsiz Taşınacak...





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Temel gıda maddelerine gelen zamlar sonrası yağ, salça, un ve bakliyat satmaya başlayan PTT, Avrasya Tüneli'ne gelen %26'lık zam için de devrede. Son gelen zammın ardından tek yön geçişin 46 TL'ye yükseldiği Avrasya Tüneli, 2 yıl içinde %200 zamlanarak rekora doğru koşarken, konuyla ilgili PTT'den de bir açıklama geldi.
Tüneli İstanbul içinde kargo hizmetleri için zaman zaman kendilerinin de kullandığını belirten PTT Genel Müdürü İsmail Akyediler, karşı tarafa acil olarak geçmesi gereken vatandaşların en yakındaki PTT şubelerine başvurabileceklerini belirtti. "O an o şubede Avrasya Tüneli'ni kullanarak karşıya geçecek bir kargo aracımız bulunuyorsa ve araçta boş yer varsa biz seve seve yardımcı olmak isteriz. Tabii biraz şans işi ama düşününce hiç yoktan iyidir yine de" diyen Akyediler, amaçlarının bu zor zamanlarda vatandaşı bir nebze rahatlatmak olduğunu ifade etti.
Sadece 35 TL'ye şoför yanı konforu
Vatandaşların aracın arka kısmında kargo paketleriyle birlikte seyahat edebileceklerini belirten PTT Genel Müdürü, "Orada kendilerine paketlerden oturak yapabilirler. Pakette kırılacak bir şey var mı gibi bir endişeleri olmasın. Varsa biz zaten çok kırmışızdır, rahat rahat yayılsınlar. Biraz daha konforlu bir şekilde şoför yanında seyahat etmek isteyen vatandaşlarımız ise sadece 35 TL karşılığında bu hizmetten yararlanabilirler" derken, araçlarda kısıtlı yer bulunması nedeniyle işi acil olan vatandaşlara öncelik tanınacağını da sözlerine ekledi.
Akyediler, şimdilik sadece Avrasya Tüneli'nden geçişler için geçerli olacak hizmetin kapsamını köprü ve otoyollara zam geldikçe genişletebileceklerini ifade ederken, yoğun talep olması durumunda bir kaç tekne alarak deniz taşımacılığı işine girebileceklerinin de müjdesini verdi.



zaytung.com


__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
haber


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Avrasya Tüneli geçiş ücretleri ne kadar oldu? (1 Şubat 2021 Avrasya Tüneli geçiş ücretleri) NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 3 01 Şubat 2021 11:51
Avrasya Tüneli geçiş ücretlerine yüzde 56 zam Risque Yaşam ve Detay 2 01 Şubat 2020 11:41
Avrasya Tüneli geçiş ücretine zam Beatrice Haber Arşivi 2 31 Ocak 2019 22:57
Avrasya Tüneli’nde son adım! Desmont Haber Arşivi 0 01 Aralık 2014 17:05
Avrasya Tüneli - Avrasya Tüneli Coğrafik Özellikleri Liaaa Genel Coğrafya 0 16 Temmuz 2012 16:58