IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Şubat 2021, 23:22   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hükümetten Esnafa Kısıtlamaların Gevşetilmesi Müjdesi: ''AKP kongrelerinde tezgah açıp çay-kahve satabilirsiniz...''





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Pandemi sürecinde kapalı kalmalarına rağmen devletten 5 kuruş destek alamadıkları için iflasın eşiğine gelen 2 milyon esnafın beklediği müjde sonunda geldi. Bugünkü kabine toplantısının ardından kameraların karşısına geçen AKP Sözcüsü Ömer Çelik, "Esnafımıza bir nebze nefes aldırmak amacıyla kendi ikamet ettiği ilde gerçekleşecek AKP kongresinde tezgah açma imkanı tanınması yönünde karara vardık" sözleriyle özellikle zor durumdaki bar, restoran ve kafe işletmecilerine sevindirici haberi verdi.
Türkiye'de mutasyona uğrayan Covid-19 virüsünün sadece AKP kongreleri ve parti tarafından gerçekleştirilen diğer organizasyonlarda bulaşmadığına, bunun dışında diğer kapalı alan aktivitelerinde inanılmaz bulaşıcı olduğuna dikkat çeken Çelik, şunları kaydetti:
"Bu talihsiz mutasyon nedeniyle mağdur olan esnafımıza da böylece önemli bir destekte bulunmuş olacağız. Ancak maalesef hepsini birden kongre salonumuza almamız mümkün değil. Zaten sayın Cumhurbaşkanımızın da gururla belirttiği gibi salonlar ağzına kadar dolu, yerimiz dar. O yüzden şimdilik her ilde Valilerimiz tarafından seçilelecek 5 esnafımızı salona alacağız. Gelsinler çay-kahve yerine göre simit-poaça artık ellerinde ne varsa partili kardeşlerimize satsınlar. Şimdiden herkese hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum..."
Bir soru üzerine, "Şimdi düşünün bak, her kongrede 5000 AK Partili kardeşimiz olsa, bunlardan yarısı çay içse, çay içenlerin de yarısı çayın parasını ödese nerden baksanız yine en az 1000 tane çay satmak demek. Tanesi 5 TL olsa ne eder? 5000 TL. Düş bunun masrafını, yolunu, vergisini, bağkurunu ne kaldı? 1500-2000 TL. Temiz para, Allah bereket versin. Daha bunun simidi var, açması var. Valla bu zamanda esnaf olmak varmış" diyerek ortalama her bir esnafa verilecek destek miktarını da açıklayan Çelik, İlerleyen günlerde talebe göre daha sık toplantı ve kongre gerçekleştirerek bu imkandan daha fazla esnafın yararlanmasını sağlayabileceklerini de sözlerine ekledi.


zaytung.com


__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
haber


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hükümetten Esnafa Destek Müjdesi: ''Aranızdan 5 kişiyi Katar Kraliyet Ailesi'ne evlatlık vereceğiz...' CORDON BLEU Asparagas Medya 0 29 Kasım 2020 19:35
Hükümetten kıdem tazminatı müjdesi Seth Haber Arşivi 0 17 Kasım 2014 12:19
Hükümetten öğretmenlere zam müjdesi Katherina Haber Arşivi 1 15 Ekim 2012 11:22
Hükümetten polise askerlik müjdesi Lucifer Haber Arşivi 0 28 Ağustos 2010 07:03