IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Asparagas Medya (https://www.ircforumlari.net/asparagas-medya/)
-   -   Son Günlerde Kamuoyunu Meşgul Eden ''Acaba Soylu'nun (https://www.ircforumlari.net/asparagas-medya/918684-son-gunlerde-kamuoyunu-mesgul-eden-acaba-soylunun.html)

CORDON BLEU 30 Mayıs 2021 23:08

Son Günlerde Kamuoyunu Meşgul Eden ''Acaba Soylu'nun
 
Son Günlerde Kamuoyunu Meşgul Eden ''Acaba Soylu'nun jipinin markası ne? Telefon numarası kaç yıllık? Daha önce hangi işi yapıyordu?'' Gibi Önemli Sorular HaberTürk Ekranlarında Yanıt Buldu...

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Habertürk'te Açık ve Net Özel'e konuk olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kübra Par moderatörlüğünde, gazeteciler Merdan Yanardağ, İsmail Saymaz, Veyis Ateş ve Mehmet Akif Ersoy'un sorularını yanıtladı.
Sedat Peker'in yayınladığı videoların ardından kamuoyunda yüksek sesle sorulmaya başlanan ''Acaba Süleyman Soylu'nun jipinin markası ne?", "Cep telefonu numarasını kaç yıldır kullanıyor?", "Bakan olmadan önce ne iş yapıyordu?" gibi önemli sorulara büyük bir açık yüreklilike yanıt veren Bakan Soylu'nun sigortacılık yaptığı dönemde kullandığı yazıcının markasını açıklaması ise gecenin flaş anlarından biri oldu.
İstanbul'un Gaziosmanpaşa İlçesinin kuruluş öyküsü ve 1995 yılında Doğru Yol Partisi'ndeki iç çekişmelerle ilgili yaptığı açıklamalarla akıllardaki soru işaretlerini önemli ölçüde gideren Soylu, kartona bastırdığı 80'li ve 90'lı yıllardan gazete küpürleriyle de izleyenleri bir kez daha nostaljiye doyurdu.



zaytung.com



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:40.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net