IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Asparagas Medya (https://www.ircforumlari.net/asparagas-medya/)
-   -   Dolar'ın 8.6 TL'yi Görmesinin Ardından Gizem Yuvar(25)'ın (https://www.ircforumlari.net/asparagas-medya/925509-dolarin-86-tlyi-gormesinin-ardindan-gizem-yuvar25in.html)

CORDON BLEU 16 Temmuz 2021 08:53

Dolar'ın 8.6 TL'yi Görmesinin Ardından Gizem Yuvar(25)'ın
 
Dolar'ın 8.6 TL'yi Görmesinin Ardından Gizem Yuvar(25)'ın Yurt Dışına Çıkabilmek İçin En Büyük Umudu Uzaylılar Tarafından Kaçırılmak..

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
ABD dolarının 8.6 TL’yi görmesiyle birlikte görünür bir gelecekte yurt dışına çıkabilmesi mümkün görünmeyen Gizem Yuvar(25), FX’te yayınlanan War of the Worlds dizisiyle moral buldu. Uzaylılar tarafından dünyanın işgal edilmesini konu alan War of the Worlds’ın 2. sezonunu heyecanla beklediğini belirten Yuvar, “Bu kadar dizisi falan yapıldığına göre bu uzaylılar kesin var bence. Neticede ateş olmayan yerden duman çıkmaz.” sözleriyle istila sonrası insanlığın yaşadığı fiziksel ve psikolojik mücadeleyi konu alan dizinin kendisi için umut kaynağı olduğunu ifade etti.
“Şimdi bu dizide uzaylılar Avrupa’ya indiği için oradakilerle aralarında bir gerilim olması doğal. Neticede Avrupalı dediğin insan istediği zaman dünyayı gezebiliyor. Bir uzay gemisine bindirilip başka bir yere götürülmeye ihtiyacı yok. Onlar bunu kaçırma olarak algılayabilir ama ben olaya yurt dışına bedava seyahat imkanı olarak bakıyorum” diyen Yuvar, bir gün sokağa çıktığında gökyüzünde dev uçan daireler görse kaçmak bir yana “Allah aşkına beni de alın!” diye uzaylılara konum atacağının altını çizdi.


zaytung.com



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:46.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net