IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Asparagas Medya (https://www.ircforumlari.net/asparagas-medya/)
-   -   Abdulkadir Selvi'den sitem: ''Bir valizle gönderilebilecekken koca (https://www.ircforumlari.net/asparagas-medya/925513-abdulkadir-selviden-sitem-bir-valizle-gonderilebilecekken-koca.html)

CORDON BLEU 16 Temmuz 2021 08:58

Abdulkadir Selvi'den sitem: ''Bir valizle gönderilebilecekken koca
 
Abdulkadir Selvi'den sitem: ''Bir valizle gönderilebilecekken koca bir uçağın tesis edilmesi ülkemizdeki israfın boyutlarını gözler önüne seriyor...''

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Koronavirüs salgını kapsamında birçok ülkeye yardım yapmasıyla bilinen Türkiye , daha önce de yardımda bulunduğu Kıbrıs'a 50.000 doz daha aşı gönderdi. Ancak bu yardım için koca bir uçak tesis edilmesi Abdulkadir Selvi'nin dikkatinden kaçmadı.
Konu ile ilgili konuşan Selvi, ''Bir valiz, hadi bilemedin birkaç el bagajı ilavesiyle çözülebilecek bir problem için koca bir uçak tesis etmek ülkemizde israfın geldiği boyutu gösteriyor" dedi. Ülkemizde beklenilen şahlanışın bir türlü gerçekleşmemesini bu tarz yanlış uygulamalara bağlayan Selvi, konunun araştırılması için cesur savcıları göreve çağırdı.
Öte yandan konu ile ilgili açıklama yapan bir diğer isim olan Erkam Yıldırım ise ''Keşke bana haber verselerdi. Daha yeni bir iş seyahatindeyken Kıbrıs'tan geçmiştim, yol üstü bırakıverirdim" diyerek üzüntüsünü dile getirdi.


zaytung.com



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:22.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net