IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Temmuz 2021, 09:03   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
YKS'de Yine Yürek Burkan Görüntüler:




YKS'de Yine Yürek Burkan Görüntüler: Sınava Yetişmeyi Başaran 2 Milyon Genç, Önümüzdeki 10 Yıl Bir Baltaya Sap Olma Şansını Mucizelere Bıraktı...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bugün ilk oturumu yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda öğrencilerle birlikte aileler de büyük bir heyecan yaşarken, ebeveynlerinin tüm çabalarına rağmen sınava vaktinde girmeyi başaran 2 milyondan fazla genç, önümüzdeki 10 yıl bir meslek sahibi olma şansını mucizelere bıraktı.
YKS'nin cumartesi günü yapılan ilk oturumu TYT(Temel Yeterlilik Testi)'ye kapıların kapanmasına 30 saniye kala koşarak yetişen Yavuz Örgünler(18) de ailesini büyük hayalkırıklığına uğratan isimlerden. Sınavın yapıldığı okul önünde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan baba Muzaffer Örgünler oldukça üzgün görünürken ''Dün gece sabaha kadar odasının önünde yüksek sesle müzik çalıp uyutmadık. Gene sabahın köründe dikildi ayağa. Kulağına pamuk tıkayıp öyle yatmış. Gelirken yarı yolda araba bozuldu diye kenara çektim, bu sefer de inip koşmaya başladı. Çocuğumuzun geleceği için elimizden geleni yaptık ama olmadı. Tazı gibi koşuyor eşşoleşşek'' sözleriyle öfkesini dile getirdi.
Yetkililere veryansın
''Hırsız var tutun!'' diye bağırmasına rağmen oğluna çelme atıp düşürmeyen vatandaşlara ve son saniyeye kadar kapıyı açık tutarak sınava girmesine izin veren güvenlik görevlilerine de sitemlerini ileten acılı baba, şöyle devam etti :
''Bu çocuk sizin duyarsızlığınız yüzünüzden şimdi Allah bilir hangi afedersiniz s.kko üniversitenin hangi çok afedersiniz s.kko bölümünü kazanacak. Bir kişi elini taşın altına koysa sınava giremeyecekti. Ben de karşıma olup 'oğlum boşver biz seni sanayide bi kaportacıya verelim, yol yakınken meslek sahibi ol' diye kafasına girecektim. Kaportacı bile hazırdı. Şimdi yılllarca daha KPSS'ydi, atamaydı, torpildi derken hem kendi sürünecek hem bizi maddi manevi bitirecek. Ben memur bir adamım. Allah hepinizin belasını versin, evlatlarınızdan çıksın işallah....''
Okulu taşlamaya kalkıştı
Baba Muzaffer Örgünler, açıklamalarının ardından ''Lan soruları yapma bari it!' diye bağırarak yerden aldığı bir taşı okulun camlarına doğru fırlatmaya çalıştı. Basın mensuplarının ve çevredeki vatandaşların müdahalesiyle etkisiz hale getirilen Örgünler, güvenlik eşliğinde okulda uzaklaştırılıken, eşi Ayten Örgünler ise gözyaşlarına hakim olamadı. Oğlu sınava giremesin diye 3 gündür yemeklerine ilaç karıştırdığını belirten Örgünler, ''İlk gün tuvalletten çıkamadı çocuk ama sonra duruma uyanıp bir daha benim yemeğimi yemedi.'' derken, son olarak bu sabah verdiği göz bağlama ve dimağ durdurma duasıyla okunmuş şekerlerden ümitli olduğunu da sözlerine ekledi.


zaytung.com


__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
asparagas


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Van'da yürek burkan görüntü Wizard Haber Arşivi 1 09 Aralık 2016 21:09
Yürek burkan manzara! yaSmin Haber Arşivi 0 24 Şubat 2014 20:15
Yürek burkan dava! Ruj Haber Arşivi 7 05 Kasım 2011 04:58
Yürek burkan bir evlilik atear Haber Arşivi 0 28 Şubat 2009 15:13