IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Temmuz 2021, 09:04   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sedat Peker'in ''3 Milyon Dolar Rüşvet Alan Savcı'' İddialarının




Sedat Peker'in ''3 Milyon Dolar Rüşvet Alan Savcı'' İddialarının Ardından Hukuk Fakülteleri Tercih Döneminin Yıldızı Olma Yolunda...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sedat Peker'in bu akşam twitter'dan yaptığı açıklamalarda bir savcının 3 milyon dolar rüşvet aldığını iddia etmesi, tercih dönemi öncesi kariyerlerine yön vermeye çalışan gençler arasında heyecan yarattı.
Peker'in bir tweet serisiyle gündeme getirdiği iddialar arasında, hakkında FETÖ soruşturması bulunan bir iş insanının, Süleyman Soylu'nun kasası olduğunu iddia ettiği Cihan Ekşioğlu aracılığıyla savcıya 3 milyon dolar rüşvet vererek dosyasını kapattırdığı da yer almıştı.
İddiaların ardından sosyal medyada çok sayıda genç "Oha mk! Bu hukuk işinde o kadar para var mıymış?" tepkisi verirken, geçtiğimiz hafta sonu YKS'ye girenler ise üniversite tercihlerini tekrar gözden geçirmeye başladı.
Konuyla ilgili olarak sosyal medyada paylaşılan yorumlardan bazıları ise şöyle:
Ezgi Kurcağı(18): "Açıkçası ben tercihlerde gastronomi ağırlıklı yazmayı düşünüyordum ama şimdi eğri oturup doğru konuşalım, kimse bana güzel yemek yaptım diye o kadar para vermez. Bir tane 3 milyon dolarlık iş yapsam sonra istersem yine kendi restoran zincirimi bile açarım. Rehberlik hizmeti için teşekkürler Sedat reyiz..."
Arda Borabaz(19): "Bu benim 2. girişimdi. Şimdi düşününce iyi ki geçen sene kazanamamışım diyorum. Her işte bir hayır var gerçekten. Bekle beni Bayburt Üniversitesi ya da en düşük puanlı nereyse oranın Hukuk Fakültesi!"
Efe Eymen Hizacılar(18): ''Ben yurt dışına gitmeyi istiyordum ama bu akşamdan sonra artık ülkemde kalıp hukuk insanı olmak en büyük hayalim. 3 milyon mk boru değil. Türkiye'de gençlere gelecek yok diyenlere inat bizlere ışık oldun profesör reyis. Hakkaten de bir umutmuş yaşamak..."
Ceren Büşra Kuzgumlu(20): "Video ne zaman gelecek ya kuruduk?''


zaytung.com


__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
asparagas


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sedat Peker'in kardeşi Atilla Peker adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 02 Haziran 2021 21:11
Sedat Peker'in kardeşi Atilla Peker serbest bırakıldı NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 25 Mayıs 2021 22:32
Bakan soylu açıkladı, CHP harekete geçti! Sedat Peker'den maaş alan milletvekili kim? NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 24 Mayıs 2021 21:34
Süleyman Soylu’dan Sedat Peker ve Hadi Özışık açıklaması Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in vid |IRCSTAR Güncel ve Son Dakika Haberler 0 19 Mayıs 2021 20:26
Çin'den GlaxoSmithKline'a 490 milyon dolar rüşvet cezası AftieL Haber Arşivi 0 25 Eylül 2014 08:19