IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Temmuz 2021, 21:27   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Türkiye'yi Soyanlar Arasında En İnsaflılardan Biri Olduğu Ortaya Çıkan




Türkiye'yi Soyanlar Arasında En İnsaflılardan Biri Olduğu Ortaya Çıkan Tosuncuğa Havaalanında Sevgi Seli: ''Hoşgeldin mütevazı yiğit!''


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
2018 yılının Mart ayında yurt dışına kaçan ve kırmızı bültenle aranan Çiftlik Bank’ın kurucusu ‘Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın'ı getiren uçak akşam saatlerinde İstanbul'a inerken, altı üstü 120 milyon TL'lik bir soyguna imza attığı ortaya çıkan mütevazi dolandırıcı havaalanında sevgi gösterileriyle karşılandı.
Çiftlikbank'la 80 bin kişiden yaklaşık 511 milyon TL toplayan ve bunun 390 milyonunu üyelere dağıtmasının ardından kalan yaklaşık 120 milyon tl ile kayıplara karışan Aydın, geçen Perşembe günü Brezilya'nın Sao Paulo kentinde teslim olmasının ardından Türk yetkililerce İstanbul'a getirildi.
Haberin duyulmasıyla birikte binlerce kişi İstanbul Havalimani'na akın ederken, dış hatlar terminali çıkışında toplanan kalabalık tosuncuğu sevgi gösterileri ve tezahuratlarla karşıladı. ''Hoşgeldin mütevazi yiğit", ''Lan bizde bir şey çaldın sandık'', ''Gel buraya seni sevimli aptal!'' ve ''120 milyon para mı lan it!'' yazılı pankartlarla Aydın'ı karşılayan kalabalık, Türkiye'de son 20 yılın en mütevazi soygunlarından birine imza atmasına rağmen utanıp yurt dışına kaçan tosuncuğu adeta bağrına bastı.
Mikrofonlara konuşan A.Y adlı vatandaş, kendisinin de Çiftlikbank mağdurlarından biri olduğunu belirtirken, "Açıkçası ben buraya bu elemanı dövmeye gelmiştim ama çaldığı parayı duyunca resmen içim acıdı. 120 milyon TL için 3 yıldır gurbet ellerde sefillik çekmeye değer miydi be abi? Ortalama bir AKP'li bürokrat kahvaltıda yiyor lan o kadar parayı! 120 milyonu çocuklarına harçlık diye vermiyorlar" sözleriyle Aydın'ın boş yere kendisini mağdur duruma düşürdüğünü ifade etti.
Usulsüz ihalelerde milyar dolarların havalarda uçuştuğu, mafya-siyaset-yargı üçgeninde çetelerin değeri 100 milyon dolardan aşağı herhangi bir mülke çökmeye tenezzül dahi etmediği Türkiye'de bugünkü kurla 15 milyon dolar bile etmeyen bir para için 3 yıldır sürgün hayatı yaşayan tosuncuğa iade-i itibar yapılması gerektiğini belirten G.D adlı başka bir vatandaş ise, "100 milyon TL'yi bir şey sanınca başına bir iş gelir diye korkmuş herhalde. Yazık. E genç çocuk tabii, olur böyle şeyler gençlikte" derken, özür mahiyetinde kendisine bir tur daha dolandırılmaya gönüllü olduğunu da sözlerine ekledi.



zaytung.com


__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
asparagas


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kastamonu'da HES kodu sorgusunda pozitif olduğu ortaya çıkan bir kişi kaçtı NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 06 Nisan 2021 17:41
Ahşap evlerin arasında çıkan yangın korkuttu NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 29 Mart 2021 15:39
Polisin dikkati ortaya çıkardı! 3 yıl önceki cinayetin de sorumlusu olduğu ortaya çıktı NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 21 Mart 2021 13:33
Amca ile yeğen arasında çıkan tartışma kanlı bitti: 1 ölü NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 09 Ocak 2021 20:41
Gerçek Olduğu Ortaya Çıkan 5 Komplo Teorisi BLueMooN Merak Ettikleriniz 0 10 Aralık 2018 09:39