IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Asparagas Medya (https://www.ircforumlari.net/asparagas-medya/)
-   -   Delta Varyantı, Girişte Oluşan 8 Kilometrelik Araç Kuyruğu Yüzünden Hala Bodrum'a Giremedi... (https://www.ircforumlari.net/asparagas-medya/927633-delta-varyanti-giriste-olusan-8-kilometrelik-arac-kuyrugu-yuzunden-hala-bodruma-giremedi.html)

CORDON BLEU 01 Ağustos 2021 01:45

Delta Varyantı, Girişte Oluşan 8 Kilometrelik Araç Kuyruğu Yüzünden Hala Bodrum'a Giremedi...
 
Delta Varyantı, Girişte Oluşan 8 Kilometrelik Araç Kuyruğu Yüzünden Hala Bodrum'a Giremedi...

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Türkiye'nin dört bir yanından Kurban Bayramı tatili için Bodrum'a akın eden tatilciler nedeniyle ilçeye hala giriş yapamayan Koronavirüs Delta varyantında sinirler gergin. 11 günlük bayram tatili için dün akşam itibariyle yola çıkmaya başlayan tatilciler yollarda 8 kilometreye varan araç kuyrukları oluştururlarken, yoğun trafik yüzünden 6 saattir Bodrum girişinde bekleyen Delta varyantı için tatil şimdiden zehir olmuş durumda.
Mikrofonlara yaptığı açıklamada, "Yola çıktığımıza çıkacağımıza pişman olduk. Böyle giderse Bodrum'a varmadan en az 2 mutasyon daha geçiririm ben. Artık tatili de Gama varyantı mı yapar Sigma varyantı mı yapar bilmiyorum. Arabadan çıkabilsem buradan bulaşa bulaşa geri İstanbul'a dönücem. O noktaya geldim" diyen Delta varyantı, Türkiye'de ilk kurban bayramı tatili olduğu için acemiliğinin kurbanı olduğunu ve bir daha asla böyle bir hata yapmayacağını ifade etti.
Başarılı mutasyon, kalacağı otele vardığında kendisine gelmesinin en az 2 gün süreceğini ve ancak ondan sonra mesaisine başlayabileceğini belirtirken, "E dönüş trafiğine takılmamak için de 2 gün önceden yola çıkıcam zaten. Artık o aradaki 3-5 günde kime ne kadar bulaşabilirsem. Ha bana kalsa otel odasından çıkmam ama madem buraya kadar geldik bari bir şeyler yapalım düşüncesiyle. Yoksa heves meves kalmadı yani" diyerek evrimsel süreçte bir şekilde hayatta kalmayı başaracak kadar zeka sahibi olan hiçbir virüsün mecbur kalmadıkça bayramda bulunduğu konumu terk etmeyeceğini dile getirdi.
Son olarak ülkenin dört bir yanında bayram için yollara dökülen mesai arkadaşlarına da seslenen Delta, "İnşallah onlar daha rahat bir yolculuk geçiriyorlardır. En büyük temennim yine her zamanki gibi birbirimizla doyasıya kucaklaştığımız, önce geniş sofralarda, takriben 1 ay kadar sonra da yoğun bakımlarda bir araya geldiğimiz bayram gibi bir bayram olsun" sözleriyle tüm Türkiye'ye iyi bayramlar diledi.



zaytung.com



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:18.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net