IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Ağustos 2021, 01:51   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
YKS'de İlk 10.000'e Girmeyi Başaran Genç, En Büyük Hayali Olan




YKS'de İlk 10.000'e Girmeyi Başaran Genç, En Büyük Hayali Olan Kanada'da Pizza Dağıtıcılığına Bir Adım Daha Yaklaştı...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yaklaşık 2 milyon öğrencinin ter döktüğü YKS'de sonuçlar dün sabah açıklanırken, yüksek puan alan öğrencilerin evinde sevinç ve gurur vardı. Sınavda Türkiye 9117.'si olan İstanbul Bahçelievler 100. Yıl Lisesi'nden Murat Ercimen, 5-6 yıl kadar sonra Kanada, ABD, Almanya ya da Batıda herhangi bir ülkeye kapak atarak pizza mizza dağıtıp bir şekilde hayatını kurtarma hedefinde önemli aşamalardan birini geride bırakmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti.
Hedefleri büyük...
Ailesi ve öğretmenleri tarafından çalışkanlığıyla el üstünde tutulan İstanbul Bahçelievler 100. Yıl Lisesi öğrencisi Murat Ercimen, YKS'deki başarısını ailesi ve yakın çevresiyle birlikte kutlayan isimlerden. Sınavda ilk 10.000’e girmeyi başaran Ercimen, tercih döneminde Türkiye'den en hızlı şekilde kaçabilmesini sağlayacak bölümlere yoğunlaşacağını belirtirken, üniversite sürecini tutuklanmadan, açlıktan ölmeden ve birileri tarafından sokakta şişlenmeden tamamlayabilmesi halinde önünün açık olduğunu dile getirdi.
Çocukluktan beri kendisini Kanada'da pizza dağıtmak için hazırladığını söyleyen başarılı genç, “Çok sevdiğim bir yiyecek olduğu için pizzaya kendimi yakın hissediyorum ama ilk etapta hamburgerciye de sıcak bakabilirim. Market de olur. Saatine 10-15 dolar verdikleri her iş uyar aslında ya. Şu an atıl durumdaki youtube kanalımda 1 günde kazandığım parayla nasıl 1 haftalık market alışverişi yaptığımı gösterdiğim videolar yayınlamak en büyük hayalim. Belki youtuber falan da olurum. Kısmet..." sözleriyle geleceğe dair planlarını paylaştı.
Ailesi sevinçli
YKS’de derece yapan oğullarıyla gurur duyduklarını söyleyen aile de sevinçliydi. Baba Muzaffer Ercimen, Murat’ın çocukluğundan beri pizza dağıtmaya karşı özel bir ilgisi ve yeteneği olduğunu ifade etti.
“Daha şu kadarcıkken mahalledeki kebapçıdan lahmacun alır gelirdi. Yavrum sen dur onlar getirir desek de dinlemezdi, kesinlikle o paketi taşıyacaktı yoksa ortalığı ayağa kaldırırdı. Biraz büyüyünce esas yeteneğinin pizza dağıtmaya olduğunu keşfettik. Herkesin çocuğu bilgisayar oyunu falan oynarken bizimki bisikletiyle motokuryecilik oynardı.” diyen gururlu baba, en büyük dileğinin 5 sene sonra oğlunu Toronto'da pizza dağıtırken görmek olduğunu söyledi.



zaytung.com


__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
asparagas haber


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Şişko Nuri'nin büyük hayali Lilith Haber Arşivi 0 10 Ekim 2014 11:52
En büyük hayali Onunla evlenmek Cemalizim Haber Arşivi 0 22 Mayıs 2012 12:24
En Büyük Hayali Gerçek Oldu Kralice Haber Arşivi 0 28 Eylül 2008 14:21