IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Ekim 2021, 20:21   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Elektrik Dağıtım Şirketlerinden Gülümseten Kampanya




Elektrik Dağıtım Şirketlerinden Gülümseten Kampanya: ''Bir Sonraki Ay Faturada Ne Kadar Geçireceğimizi Doğru Tahmin Et, iPhone 12 Çekilişine Katılma Hakkı Kazan!''


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Neredeyse her ay bir öncekinden daha yüksek gelen elektrik faturalarıyla ilgili yoğun şikayetler üzerine harekete geçen Elektrik Dağıtım Şirketleri Birliği, abonelerinin yüzünü güldürecek bir kampanyaya imza attı. Kampanyaya göre, bir sonraki ay gelecek faturanın, güncel faturadan ne kadar daha yüksek olacağını tam olarak doğru tahmin eden abonelerinden fatura tutarının yarısını tahsil edecek olan şirketler, ayrıca doğru tahmini yapanlar arasında her ay çekilişle belirlenecek 1 kişiye de iPhone 12 hediye edecek.
Kampanyanın duyurusu için kameraların karşısına geçen Elektrik Dağıtım Şirketleri Birliği Genel Sekreteri Suat Lambacı, elektrik faturalarındaki düzenli artışın önüne geçmenin şu an için mümkün görünmediğini belirterek "Madem öyle, en azından hem bu durumu abonelerimiz için bir avantaja dönüştürelim hem de hayatlarına yeni bir heyecan katalım dedik" sözleriyle fikrin ortaya çıkış öyküsünü paylaştı.
Elektrik faturalarının kullanım miktarından bağımsız olarak sürekli arttığına ancak bu artışın oranının belirsiz olduğuna dikkat çeken Lambacı, "Açıkcası biz bile bir sonraki ay ne kadar zam yapacağımızı son ana kadar bilmiyoruz. Ben de kendi evime gelen faturayı görünce her defasında bi 'vay mk yine ne geçirmişiz' diyorum mesela" derken, bu belirsizlik sayesinde ortaya son derece keyifli bir oyunun çıktığına işaret etti.
Nasıl oynanıyor?
İddaa işbirliğiyle düzenlenecek olan kampanyada katılımcılar, artış miktarıyla ilgili tahminlerinden oluşan kuponu her ay fatura kesim tarihine kadar doldurarak iddaa bayilerine yatırmak suretiyle şanslarını deneyebilecekler. 16 TL'den satılacak olan kuponlarda ise 6 adet tahmin hakkı bulunacak. Örneğin, Temmuz ayında 320 TL fatura gelen bir abone, Ağustos ayında faturasının ne kadar artacağı ile ilgili olarak "81, 74, 62, 97, 45, 116" şeklinde tahminlerde bulunur ve eğer Ağustos faturası 401 TL gelirse, "320+81=401" şeklindeki doğru tahminiyle bir sonraki ayın faturasında %50 indirim ve iPhone çekilişine katılım hakkı kazanacak.



zaytung.com



__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
yalan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Elektrik dağıtım şirketlerini faiz çarpacak Siyahizm Ekonomi Haberleri 0 31 Ekim 2018 17:07
Elektrik Dağıtım Şirketleri Uedaş'da Toplandı Desmont Gazete Manşetleri 0 24 Ocak 2015 20:35
Su Dağıtım Programı Swat Programlama 0 11 Temmuz 2014 11:09
C# - Asker dağıtım programı :) aSi C# 0 21 Temmuz 2013 11:39
Kömür dağıtım hazırlıkları başladı Collettivo Haber Arşivi 0 30 Haziran 2008 08:57