IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Ekim 2021, 20:22   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Taksici, Doğru İnsanı Bulana Kadar Arabasına Kimseyi Almamaya Kararlı...





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İstanbul Beşiktaş'ta Konfor Taksi Durağı'na bağlı olarak mesleğini sürdüren taksici Murat Türcüler(36), o doğru insanı bulana kadar arabasına kimseyi almamak yönündeki kararlı duruşunu sürdüreceğini açıkladı...
12 yıldır taksicilik yaptığını ve bugüne dek yanlış insanları aracına aldığı için çok canının yandığını belirten Türcüler, "İster kalpsiz desinler, ister ukala desinler hiç umrumda değil. Benim artık daha fazla üzülmeye, kırılmaya gücüm kalmadı." derken, doğru insanı bulana kadar gerekirse bir ömür boyu bekleyeceğinin altını çizdi.
"Çok müşteri hiç müşteri demekmiş. Anladım..."
Geçmişte neredeyse her elini kaldırana arabasının kapılarını açtığı bir dönem olduğunu ve bunun acısını yıllarca çektiğini ifade eden kederli taksici, artık "ben sana para vereyim, sen de beni istediğim yere kadar götür" şeklinde yüzeysel ilişkiler istemediğini söyleyerek şöyle devam etti:
"Gençtik, cahildik, kanımız kaynıyordu. Bir yandan da tabii talibimiz çok olunca ister istemez insan şımarıyor. O müşteri senin bu müşteri benim daldan dala atladım yıllarca. Ne yalan söyliym o zamanlar güzel geliyordu ama işte insan ruhunun örselendiğini sonradan fark ediyor. Çok müşteri hiç müşteri demekmiş, geç de olsa anladım. Artık eski Murat yok. Kendim için temiz bir sayfa açtım ve İstanbulluların da benim bu kararıma saygı duymalarını bekliyorum...
Türcüler, yok hava yağmurluydu, yok yaşlıydı, yok acil işi vardı, yok ağır yaralıydı diye acıyarak bir çok insanı taksisine aldığını ve sonuna yine yalnız kalanın kendisi olduğunu belirtirken, "Acıma, acınacak duruma düşersin derler ya gerçekten çok doğru bir laf. Epeydir 'ölüyorum hastaneye yetiştir beni' diyeni bile 'orası bana ters abicim, siz en iyisi metro'ya binin daha hızlı ölürsünüz' diye geri çeviriyorum. Bir yerden sonra artık kalbiniz nasır kaplıyor çünkü" sözleriyle bu saatten sonra arabasına kolay kolay birini alabileceğinden kuşku duyduğunu da sözlerine ekledi.
"Her şeye rağmen onu bekleyeceğim..."
Açıklamaları sırasında sık sık uzaklara dalan ve sigarasından derin nefesler çeken Türcüler, "Ama yine de insan umut etmeden de yaşayamıyor be. 18 milyonluk koca şehir yani. Elbet senin arabana binmeyi hak eden biri vardır Murat diye avutuyorum kendimi. Kimbilir belki de yok öyle biri ama ben yine de bir gün o özel müşteri elini kaldıracak ve evet diycem işte bu. Her şeye rağmen bir gün o müşteriyle birbirimize bulacağımıza inanıyorum, inanmak istiyorum..." diyerek ne olursa olsun beklemekten vazgeçmeyeceğini ifade etti.



zaytung.com


__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
haber


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Müslüm Gürses-Senin Kadar Hiç Kimseyi Sevmedim CORDON BLEU M, N, O, Ö, P 0 12 Eylül 2020 09:16
Osmanlı Torunuyum ibaresi sizce ne kadar doğru ne kadar yanlış ? The IF Soruyor 5 30 Kasım 2019 22:06
Ben hiç kimseyi bu kadar sevmedim ki... Luis Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 1 05 Mart 2010 16:41
Hiç kimseyi Senin Kadar Sevmedim Coder Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 09 Haziran 2009 21:55
Hiç Kimseyi Senin Kadar Sevmedim VatanSever Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 04 Ağustos 2006 18:04