IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Ekim 2021, 20:24   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
TÜİK'in Açıkladığı Yüzde 21'lik Büyümeyi Hissettiği İddia Edilen Saniye Gunduz(82)'un




TÜİK'in Açıkladığı Yüzde 21'lik Büyümeyi Hissettiği İddia Edilen Saniye Gunduz(82)'un Evi Meraklı Ziyaretçilerin Akınına Uğruyor...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Türkiye İstatistik Kurumu'nun Mart-Nisan-Mayıs aylarını kapsayan ikinci çeyrek büyüme oranını %21.9 olarak açıklamasının ardından söz konusu büyümenin tam olarak nerede gerçekleştiği ve kimler tarafından hissedildiği soruları da gündemi meşgul ederken, Türkiye'yi heyecanlandıran haber Kayseri'nin İncesu İlçesi'nden geldi.
TÜİK'in açıklamasıyla birlikte piyasalarda ''Geçen seneye göre gelirimiz en fazla %10 artarken gıdadan elektriğe bütün giderlerimiz en az %40 arttıysa kim bu kadar büyüdü? Nerede büyüdü?" sorularını da gündeme getiren %21'lik büyüme üzerindeki gizem perdesi, bugün Kayseri'den gelen bir haberle aralandı. İncesu İlçesi'nde ikamet eden 82 yaşındaki Saniye Gunduz adlı vatandaşın bu sabah saatlerinde %21'lik büyümeyi hissettiğini açıklamasıyla birlikte gözler Kayseri'ye çevrilirken, Gunduz'un evi kısa sürede ziyaretçilerle doldu taştı.
Türkiye ayakta
Saniye Gunduz'un komşusu olduğunu belirten Fatma Elçaklı(44), "Saniye nene zaten eskiden beri görür böyle şeyleri. Mesela sana şöyle bir baksın, yaşını, nereli olduğunu, hastalığını falan söyler hemen. Geçen sene de benim söylemesi ayıp altınım kaybolmuştu. Pat diye dediği onun yerden çıktı. Sorsan Deli Saniye derler ama kurban olduğum Allah ona böyle bi kalp gözü açıklığı ihsan etmiş" derken, tüm Türkiye'yi heyecanlandıran gelişmeyi ise şu sözlerle aktardı:
"Sabah işte 9 gibi falan bir eksiği ihtiyacı var mı diye yoklamak için yanına gittim. Saniye nene salonda böyle yüzünde güleç bir ifadeyle hareketsiz oturuyordu. 'Ne oldu nene?' dedim. Ses yok. 'İyi misin Pakize nene konuşsana? dedim. 'Büyüme' dedi. 'Hangi büyüme nene?' dedim. 21 dedi. 'Kim 21 nene? Sen ne diyon?' dedim. 'Gördüm' dedi. Baktım iyi değil, biraz su verdim, Ayetel Kürsi okudum, kolonyayla alnını ovdum falan, az bi kendine gelince dili çözüldü. Çok büyük ve parlak bir şey görmüş sabah. Bununla konuşmuş, selam getirmiş. merak etme demiş, ben dedikleri kadar büyüğüm demiş, sonra da geldiği gibi gitmiş..."
Belediye Başkanı da ziyaret etti
Olayın duyulmasıyla birlikte Gunduz'un evi önce komşuların sonra da İlçe'de yaşayan diğer vatandaşların akınına uğrarken, İncesu Belediye Başkanı İsmail Caneğri de akşam saatlerinde beraberindeki heyetle birlikte evi ziyaret etti. Çıkışta soruları yanıtlayan Caneğri, "Geldik, elini öptük, kendisiyle bir süre sohbet imkanımız da oldu. Anlattığı şey gerçekten de %21'lik büyümenin tarifine çok uyuyor. Aldığımız bilgilere göre zaten kendisi daha evvel 3 kez hacca gitmiş, zaman zaman böyle gaipten haberler veren mubarek bir teyzemiz. Bugüne kadar dediği de hep çıkmış. Çok büyük ihtimalle bu da çıkacak inşallah" sözleriyle Türkiye'ye müjdeli haberi verdi.


zaytung.com


__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
yalan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Huawei Mate 40 Pro'nun Serbest Biçimli Lensini Gösterdiği İddia Edilen Fotoğraf GeN Huawei 2 28 Şubat 2022 07:24
Türkiye'de Enflasyonun Yüzde 16 Oranında Yaşandığı Tek Yer Olan TÜİK Binası, CORDON BLEU Asparagas Medya 0 16 Temmuz 2021 08:54
Bugüne Kadar Hz. Muhammed'in Soyundan Geldiği İddia Edilen 11 Ünlü Nogitsune Esrarengiz Olaylar 0 07 Ocak 2016 09:57
İddia Edilen Tekrar Çeşitleri ve Kur'ân Kalemzede İslamiyet 0 11 Temmuz 2011 17:23
KPSS Soru'larını Çaldığı İddia Edilen,Baki S. Serbest bırakıldı! Sametold Haber Arşivi 0 02 Eylül 2010 18:05