IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Ekim 2021, 20:27   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
iPhone 13'ün Tanıtılmasının Ardından Bir Müjde de AKP'li Dayılardan




iPhone 13'ün Tanıtılmasının Ardından Bir Müjde de AKP'li Dayılardan: iPhone 6 Sahipleri de Artık Ekonomiden Şikayet Edebilecek...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Teknoloji devi Apple yeni serisi iPhone 13'ün lansmanını bu akşam görkemli bir törenle gerçekleştirirken, bir müjde de AKP'li Dayılar Birliği'nden geldi. Kamuoyunda 'Çıkar telefonunu gösterci dayılar' olarak da bilinen oluşum, yeni iPhone 13'ü Türkiye'de piyasaya çıkmasının ardından sokak röportajlarında iPhone 6'sını gösteren gençlerin de ekonomiden şikayet etmesinde bir sakınca bulunmadığını duyurdu.
ABD'deki Apple etkinliğiyle eş zamanlı olarak Ankara Keçiören'de bir lansman gerçekleştiren AKP'li Dayılar Birliği, ekonomiden şikayet edebilmek için cepte bulunması gereken yeni telefon modellerini tanıttı. Geçtiğimiz yıla kadar zenginlik göstergesi olarak kabul edildiği için listede yer almayan iPhone 6, yeni iPhone 13'ün çıkmasıyla birlikte listeye dahil edilirken, Samsung S4 sahipleri de artık rahat rahat Türkiye'deki hayat pahalılığından yakınabilecek.
Konuyla ilgili olarak AKP'li Dayılar Birliği'nden yapılan açıklamada, geçtiğimiz yıla kadar sadece en az 20 yıllık tuşlu telefon sahiplerine tanınan ekonomiden şikayet etme hakkının kamuoyundan gelen tepkiler üzerine bu yıl daha geniş bir kitleye tanınması yönünde karara varıldığı belirtildi.
Yaş ortalaması 65 olan birliğin, teknolojiye adaptasyon konusunda yaşanan sıkıntılar nedeniyle yıllardır "Dokunmatik telefonu olanlar zengindir, tuşlu telefonu olan o kadar zengin değildir" şeklinde bir algıya sahip olduğu belirtilen açıklamada, "Gerek gençlerden gelen 'beyinleri süngere dönmüş mk bunlara laf anlatılmaz' şeklindeki yapıcı eleştiriler gerekse de de 2021 yılı itibariyle marketten ayçiçek yağı alamaz hale gelen birlik üyelerimizin 'galiba biraz sıkıntı var evet' noktasına varması sonucu ekonomiden şikayet edebilmek için gereken kriterlerin yumuşatılması yönünde ortak karara varılmıştır. Siz bilmezsiniz yeğenim eskiden ortak karara bile varamazdık. Şimdi hükümet sağolsun çok şükür o imkanımız var rahat rahat varıyoruz" ifadelerine yer verildi.



zaytung.com


__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
yalan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Fiyat İndiriminin Ardından Çin'de iPhone Satışları Patladı Coder Teknoloji Dünyasından Son Haberler 0 04 Şubat 2019 16:38
iPhone kullanıcılarına müjde! Zen Oyun Dünyasından Son Haberler 0 10 Mart 2013 14:27
iPhone 3GS sahiplerine müjde! Kalemzede Cep Telefonlar 0 22 Temmuz 2012 13:01
iPhone 4 sahiplerine müjde! Spy Apple 0 02 Kasım 2011 11:59
iPhone 3G'ye büyük müjde! Slipknot Apple 0 25 Ağustos 2010 18:17