IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By CORDON BLEU

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Ekim 2021, 20:35   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sadece Hazır Çorba ve Makarnayla Beslenerek Çaktırmadan Açlık Grevi Yapan




Sadece Hazır Çorba ve Makarnayla Beslenerek Çaktırmadan Açlık Grevi Yapan Üniversitelilere Terörle Mücadele Ekiplerinden Şafak Operasyonu...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İstanbul Kadıköy ve İzmir'de barınma problemini protesto için parkta yatan gençlerin göz altına alınmasının ardından bir baskın haberi de başlarını sokacak bir ev buldukları halde kasıtlı olarak yeterli beslenmemek suretiyle hükümeti devirmeye çalışan üniversitelilere geldi. İstanbul Avcılar'da vatandaşların ihbarı üzerine bir eve yapılan baskında, hükümeti protesto için açlık grevi yaptıkları gerekçesiyle 4 kişi gözaltına alınırken, evde perişan halde bulunan grubun tamamının İstanbul Üniversitesi'nde öğrenci oldukları ortaya çıktı.
Yarı baygın halde dizi izlerken ele geçirildiler
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi tarafından sabaha karşı gerçekleştirilen şafak operasyonunda, gözlerinin feri sönmüş olmasına rağmen, yarı baygın şekilde laptop'tan dizi izlerken ele geçirilen gruba ilk müdahale olay yerinde bulunan sağlık ekiplerince yapıldı. Evde yapılan aramada herhangi bir örgütsel dökümana rastlanmazken, yiyecek namına sadece ucuz hazır çorba, yarım bayat ekmek, ikisi bir arada kahve paketleri, çay ve muhtelif ebatlarda ucuz acur cubur bulunması açlık grevi yapıldığı yönündeki şüpheleri doğruladı.
Evde gergin dakikalar
Sağlık ekiplerinin serumla hayata döndürdüğü öğrencilerden M.T(20), polisin "Hangi örgüt için açlık grevi yapıyorsunuz? Kimden talimat alıyorsunuz?" şeklindeki sorularına "Abi ne alakası var?" diyerek yanıt verdi. Polisin "Olm doğru söyleyin, evde yiyecek bir şey yok!" ısrarı üzerine "Abi nasıl yok ya? Rafta makarna olacaktı" sözleriyle yanıt veren M.T, çöpte bulunan makarna paketinin boş olduğunun söylenmesiyle blrlikte sinirlenerek diğer odaya doğru "Onur makarnayı sen mi yedin lan ********!" diye bağırdı.
Yan odadan gelen "Lan ne makarnası? Geçen hafta üzerine ketçap dökük yedik ya onu. Açlıktan kafan gitti mk" şeklindeki yanıtla birlikte evde gergin anlar yaşanırken, öğrencilerden A.Z ise "Ben hepsini bitirmeyelim o makaranın demiştim mk 3 gündür çorbaya talim ediyoruz sizin yüzünüzden. Aç köpekler" sözleriyle tartışmaya katıldı.
Yaşananan şeyin açlık grevi değil, normal öğrenci fakirliği olduğunun anlaşılmasıyla birlikte emniyet güçleri ve sağlık ekipleri evi terk ederlerken, yanlarında getirdikleri fazladan 3 paket serumu mutfağa bırakarak minik bir jest yapmayı da ihmal etmediler.



zaytung.com


__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
yalan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Başkent’te açlık grevi gerginliği: 8 gözaltı MasteR06 Haber Arşivi 1 06 Eylül 2016 05:58
Ağızlarını dikerek açlık grevi başlattılar! Violent Haber Arşivi 0 06 Kasım 2012 09:37