IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By CORDON BLEU

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Mayıs 2022, 16:31   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
AKP'nin ''Doktorsuz Devlet Hastaneleri'' Projesinde Dev Adım:




AKP'nin ''Doktorsuz Devlet Hastaneleri'' Projesinde Dev Adım: 20.000 AK Troll, Açtıkları #midespazmihaddinibil Hashtag'iyle Bir Hastayı Sağlığına Kavuşturmayı Başardı...




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
AKP tarafından bir süredir yürütülen doktorsuz devlet hastaneleri projesinin en önemli aşamalarından biri olan hashtag çalışmasıyla tedavide umut verici gelişmeler kaydedildi.
Devletin artık sağlık hizmetlerinin maddi yükünü taşıyamaz ve bir çok hastanede ameliyat malzemesi bile alamaz noktaya gelmesi nedeniyle zorunlu olarak hayata geçirilen özelleştirilme projesiyle, şu ana dek 80.000 hekimden yaklaşık 10.000'inin istifası sağlandı. Proje kapsamında bir süredir uygulanan, doktorları düşük maaş, yoğun iş yükü, mobbing ve şiddete göz yummak yoluyla istifaya zorlayıp devlet hastanelerinden kaçırma politikası tüm hızıyla sürerken, "peki parası olmayıp özele gidemeyen nasıl tedavi olacak?" sorusuna da yanıt bulunmak üzere.
Müjdeyi Bakan Koca verdi
Konuyla ilgili olarak akşam saatlerinde bir basın toplantısı düzenleyen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaklaşık 20.000 AK Troll'ün katılımıyla gerçekleştirilen hashtag'la tedavi deneylerinde ilk başarılı sonucun alındığını açıkladı. 52 yaşında bir mide spazmı hastasının yaklaşık 24 saat süren bir operasyonla hiçbir hekim müdahalesine gerek kalmadan tamamen sağlığına kavuşturulduğunu müjdeleyen veren Bakan Koca, #midespazmihaddinibil, #serefsizspazmtutuklansin ve #midespazmikapatilsin tag'lerine destek veren tüm AK Troller'i özverili çalışmalarından dolayı tebrik etti.
"Hastamız Muzaffer Bey şu an müşahade altında tutulmakla birlikte bütün belirtiler kalıcı bir iyileşmeyi işaret ediyor. Bunda eğer iyileşmezse kendisini önce sosyla medyada linç ettirip sonra da gerçekten tutuklatacağımızı söylememizin de bir miktar etkisi olabilir ama esas olay hashtag'de bitiyor" diyen Bakan Koca, "bir yandan AK Troller'imiz havuz medyamızla birlikte hekimlere komplo kurmak ve hedef göstermek için çalışmalarına aralıksız devam ederlerken, bir yandan da yakında tamamen hekimsiz kalacak olan devlet hastanelerine gelen fakir vatandaşlarımızın tedavisi için de bilimsel çalışmalarını sürdürüyorlar" sözleriyle Türkiye'nin hashtag'le tedavide dünyaya örnek olma noktasına doğru hızla ilerlediğini ifade etti.
Sırada hashtag'le ameliyar var
Ayakta tedaviyle çözülebilecek sağlık problemleri için uygulanmaya başlayan hashtag'le tedavi yönteminin cerrahi operasyonlar ve kadın doğum operasyonlarını da kapsayacak biçimde genişletilmesi için çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü belirten Koca, özellikle artık bir çok ilde kadın doğum uzmanı kalmamış olması nedeniyle bu alana öncelik verdiklerini de sözlerine ekledi.
"Orada artık nasıl bir yöntem izlenir, trollerimiz çocuğun adıyla #minikenestalhahaddinibil, #enestalhaanarahmindençıkarılsınsonradatutuklasın gibi bir şeyler mi yapar ona bakacağız. Annenin resmini Akit'te bastırıp akşamında da A Haber'de 'işte bir türlü doğuramayan o kadın ve dış bağlantıları!' gibi haber yaptırmak da dahil her türlü imkanı vatandaşımız için seferber edeceğiz." diyen Sağlık Bakanı Koca, biraz sabır, disiplin ve doğru hashtag'lerle bu sıkıntılı dönemi hep birlikte aşacağımızı ifade etti.



zaytung.com


__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 13 Mayıs 2022, 16:32   #2
Çevrimiçi
# Forum Dedesi #
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: AKP'nin ''Doktorsuz Devlet Hastaneleri'' Projesinde Dev Adım:




Güzel espriymiş ama helal olsun...
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
Yahudi mi dediniz? onlar yumurtalarini pisirmek icin dunyayi atese vermekten cekinmeyen LANETLILERDIR!!!
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
asparagas


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Asrın projesinde dev adım MasteR06 Haber Arşivi 0 05 Mart 2014 09:40
Devlet Asgari Ücret İçin 3+3'ten Geri Adım Atmadı MasteR06 Haber Arşivi 0 24 Aralık 2013 10:23