IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Mayıs 2022, 16:33   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ön Kamerada Patates Gibi Çıkanlar Derneği, Görüntülü Sohbette




Ön Kamerada Patates Gibi Çıkanlar Derneği, Görüntülü Sohbette Avatar Kullanma Özelliği Getiren Azar'la Yola Devam Edeceklerini Açıkladı…


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Popüler görüntülü sohbet uygulaması Azar’a yeni eklenen avatar özelliği, Ön Kamerada Patates Gibi Çıkanlar Derneği (ÖNKAPGİÇ) tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Kullanıcılara, diledikleri gibi avatarlar oluşturarak sohbet esnasında nasıl görüneceklerine tamamen kendileri karar verme olanağı sağlayan yeni özelliğin, bugüne dek milyonlarca kişiyi mağdur eden ön kamera zulmüne bir son vermesi bekleniyor.
Konuyla ilgili olarak dernekten yapılan açıklamada, toplumun kanayan yaralarından biri olan ön kamerada patates gibi çıkma sorununa nihayet kalıcı bir çözüm getirilmesinden duyulan memnuniyet dile getirilirken, sırf bu yüzden görüntülü görüşmelerden uzak duran milyonlar için artık yeni bir çağın başladığına dikkat çekildi.
“Artık görüntülü sohbete mum ışığında katılmak, filtre üstüne filtre uygulayıp plastik vitrin mankenine dönmek, ‘ya benim telefonun ön kamerası sıkıntılı’ diye yalanlar uydurmak yok. Karşı tarafı aslında o kadar da patates gibi olmadığımıza ikna etmek için diller dökme, doğru açıyı bulmak için bir gözümüzle sürekli kendimizi kesip kamera önünde eğilip bükülme dönemi bitti. Azar sayesinde bundan sonra ister tavşan oluruz, ister kuş, ister anime karakteri. Böylesi hem daha keyifli hem daha dürüst olacak” diyen ÖNKAPGİÇ Genel Sekreteri Ezgi Aysar(22), Azar’da görüntülü sohbete tavşan olarak katılması durumunda bile Instagram’daki filtreli halinden daha fazla kendisine benzeyeceğini de özellikle belirtti.
Ötekileştirilenlerin sesi oldu
Konuyla ilgili olarak Azar’dan yapılan açıklamada ise yeni özelliğin görüntülü sohbette fırsat eşitliği sağlayacağına vurgu yapıldı. “Hem cep telefonu üreticileri hem de diğer görüntülü sohbet uygulamaları tarafından yıllardır görmezden gelinen, adeta ötekileştirilen büyük bir kesim var. Bu insanlara birilerinin sahip çıkması gerekiyordu. Kısmet bizeymiş” denilen açıklamada, uygulamaya getirilen diğer yeni özellikler hakkında da bilgi verildi:
“Yeni Azar’da canlı yayınların daha keyifli ve daha etkileşimli olacak. Kullanıcılar dilerlerse yayıncı dilerlerse misafir olarak yayınlara katılabilecek. Diğer uygulamalardan farklı olarak açık mod özelliği ile canlı yayına katılma isteği gönderip sıraya giren tüm izleyiciler, rastgele şekilde yayına katılmaya başlayabilecek. Böylece açık mod özelliğiyle yayıncılar ve misafirler arasında sürpriz eşleşmeler yaşanabilecek.
Yeni Azar’ın bir diğer özelliği olan Lounge ile kullanıcıların beğendikleri kişilerle eşleşmeyi beklemelerine gerek kalmayacak. Lounge sekmesine gelen kullanıcılar, profil kartlarını sağa ve sola kaydırarak Azar’da kimlerin olduğuna yakından bakabilecek. Böylece beğendikleri kullanıcılara hemen mesaj gönderip, isterlerse görüntülü arama gerçekleştirebilecek”


zaytung.com


__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

Konu CORDON BLEU tarafından (13 Mayıs 2022 Saat 16:40 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
asparagas


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Esrarengiz olay kamerada! Kuş sürüsü mermi gibi yere çakıldı aSk Dünyadan Haberler 2 11 Şubat 2022 23:13
Film gibi kovalamaca! 30 kilometre kaçtılar, patates tarlasında yakalandılar NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 24 Mart 2021 12:51
Çanakkale’deki aksiyon filmi gibi uyuşturucu operasyonu kamerada NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 23 Mart 2021 14:39
Aydın-İzmir otoban gişelerinde cinayet gibi kaza kamerada NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 07 Şubat 2021 19:43