IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By CORDON BLEU

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Mayıs 2022, 16:34   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
''Bakan Nebati'' Karakteriyle Türkiye'yi Kahkahalara Boğan




''Bakan Nebati'' Karakteriyle Türkiye'yi Kahkahalara Boğan Ünlü Stand-up'çı: ''Bu zor dönemde halkımıza bir nebze moral verebildiysem...''


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Canlandırdığı ''Bakan Nebati'' karakteriyle son dönem Türk mizahının parlayan yıldızlarından biri olan ünlü Stand-up'çı Caner Eyçil, Anadolu turnesi kapsamında sahne aldığı Şanlıurfa'da izleyenleri yine kahkahalara boğdu.
Her gösterisinde daha da yükselen performansıyla dikkatleri üzerine çeken başarılı Stand-up'çı Caner Eyçil, Avrupa turnesinin ardından ayağının tozuyla çıktığı Anadolu turnesinde bu kez Şanlıurfalı sevenleriyle bir araya geldi. Biletleri günler öncesinden tükenen gösterisinde izleyenlere 1 saatlik kahkaha dolu bir Bakan Nebati performansı sunan Eyçil, ''Türk lirası en düşük durumda, daha da ineceği yer yok rahat olun'', ''millet Türk Lirası'yla iş yapmanın güzelliğini yaşamaya başladı'', ''Ekonomi bütün hücrelerinizde hissettiğiniz bir coşkudur'', ''Bütün dünya bizim modelimizi örnek alıyor'' gibi esprilerle salonu adeta kırdı geçirdi.
Gösterisinin ardından düzenlediği basın toplantısında yorgun olmasına rağmen oldukça keyifli olduğu gözlenen Eyçil, "Halkımız Bakan Nebati'yi çok sevdi. Ben de şahsen hem çok büyük bir keyifle oynuyor hem de onların bu sevgisine layık olabilmek için sürekli üzerine yeni şeyler koyarak karakteri geliştirmeye çabalıyorum. Eh gördüğümüz kadarıyla da çok şükür emeklerimizin karşılığını alıyoruz. Gelen, alkışlayan, bu soğuk kış gününde bizleri yalnız bırakmayan herkese gönülden sevgilerimi sunuyorum." sözleriyle sevelerine teşekkür etti.
"Avrupa'da da çok güldüler"
Londra ve Fransa turnelerinde ilk kez Avrupalı izleyicilerin önüne çıktığını belirten başarılı Stand-up'çı "Açıkçası başta bir tedirginlik vardı acaba hani anlayacaklar mı, gülecekler mi diye ama çok şükür hepsi boşa çıktı. Hem gurbetçilerimizden hem de yabancı izleyicilerden son derece güzel geri dönüşler aldım. Bakan Nebati'ye onlar da çok güldü." derken, ilk fırsatta daha geniş kapsamlı bir Avrupa turnesi planladığını da sözlerine ekledi.
Kemal Sunal'ın izinde
Eyçil, Türkiye'nin sıkıntılı bir dönemden geçtiğine ve gülmeye her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğuna dikkat çekerken, "Özellikle böyle bir zamanda insanlarımızın yüzünü bir nebze de olsa güldürmek benim için her şeyden daha değerli. Bakan Nebati'nin 'ekonomi gözlerdeki ışıltıdır' diye çok sevilen bir repliği var ya, işte benim için de stand-up seyircinin gözlerindeki o ışıltı gerçekten" derken Bakan Nebati'nin neden bu kadar sevildiğiyle ilgili bir soruyu ise şöyle yanıtladı:
"Türkiye ekonomik olarak belki de tarihinin en kötü dönemlerinden birinden geçerken hazine ve maliyenin başına bu konularda çok az bilgisi ve hiçbir devlet deneyimi olmayan birinin geçmiş olması fikri zaten başlı başına komik. Bir de bunun üzerine karakterin doğası gereği zaman zaman abartı derecede saf olabiliyor Bakan Nebati. Aklına ilk geleni söylüyor, işine gelmeyen sorulara hiç alakasız yanıtlar veriyor. Durup dururken 'ezan susmayacak bayrak inmeyecek' diyebiliyor mesela ve kimse de 'ne alaka abi?' demiyor. O saflığı biraz ben rahmetli Kemal Sunal'ın oynadığı karakterlere benzetiyorum. Halkımız biraz da o eski Yeşilçam karakterlerindeki samimiyeti gördü bence Bakan Nebati'de. Bir yandan gerçek olamayacak kadar absürt ama bir yandan da çok tanıdık. Bir de üzerine konumuz da ekonomi olunca hem kendi ekonomik dertleriyle dalga geçerek rahatlıyor, hem de iktidara yönelik öfkesini Bakan Nebati üzerinden dile getirebiliyor..."
İnsanların artık dışarıda kendisine Sayın Bakanım diye seslendiklerini söyleyen usta stand-up'çı Eyçil, "Açıkçası başlarda bu karakterin üzerime yapışmasından korkuyordum ancak daha sonra bu durumu ben de kanıksadım. Şimdi arkadaşlarım bile beni Nebati diye çağırıyor. Aramıza bir espri oldu artık bu. Hem rahmetli Kemal Sunal'ı da yıllarca Şaban diye tanıdı sevdi insanımız. Onun gibi bir efsanenin yolundan gitmek de benim için ayrıca büyük bir onur." dedi ve ekledi: "Fakat yine de kariyerime bundan sonra farklı rollerde devam etmek istiyorum. Şu an bazı film teklifler var ancak henüz netleşmediği için fazla ayrıntıya giremiyorum. İnşallah yaza doğru beyaz perdede de Bakan Nebati'yi izleme şansı bulacağız..."


zaytung.com


__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
asparagas


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bakan Nebati destek ve tedbir paketlerini açıkladı CyBeR Ekonomi Haberleri 3 14 Şubat 2022 18:15
Bakan Nebati finansman paketini ve önlemleri cumartesi açıklayacak CyBeR Ekonomi Haberleri 1 10 Şubat 2022 19:15
Bakan Nebati: Türkiye Ekonomi Modeli'ni açıklamaya devam ediyoruz CyBeR Ekonomi Haberleri 1 08 Şubat 2022 20:51
Bakan Nebati'den enflasyon açıklaması: Ocakta pik yapar, Haziran 2023'te tek hane olur CyBeR Ekonomi Haberleri 1 14 Ocak 2022 18:51
Türkiye'yi yasa boğan olayda flaş gelişme AngeL Haber Arşivi 0 30 Ocak 2015 13:30