IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Mayıs 2022, 16:50   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
32 Yaşında Aile Evine Geri Taşınmak Zorunda Kalan Mert Aycan,




32 Yaşında Aile Evine Geri Taşınmak Zorunda Kalan Mert Aycan, Sahip Olduğu Tek Lüks Olan Netflix'e Sıkı Sıkı Tutunuyor...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Artan hayat pahalılığıyla birlikte ev sahibinin de kiraya %100 zam yapmasının ardından başka çaresi kalmayarak 2 ay önce ailesinin evine geri taşınmak zorunda kalan Mert Aycan(32) cephesinde gözler, sahip olduğu tek lüks olan Netflix'e çevrilmiş durumda.
Özel bir şirkette Kurumsal Müşteri Temsilcisi olarak çalışan Aycan'ın 18 yaşında ayrıldığı baba evine 14 yıllık aradan sonra geri dönmesi, şehirli-orta sınıf-beyaz yakalı ünvanına önemli bir darbe vururken, şu ana dek bir şekilde korumayı başardığı Netflix aboneliğinin aylık 70 TL'ye dayanması "Bu yaştan sonra bir de oturup annemlerle survivor mı izleyeceğim?" sorusunu gündeme taşıdı.
Konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada "Yok abi, s.kerim bi o keyfim var ya. Hayatta iptal ettirmem." diyen Aycan, gerekirse ayda bir yaptığı dışarı çıkıp 2 bira içme aktivitesindeki bira sayısını düşürebileceğini de belirtirken, meselenin sadece dizi izlemek olmadığının da altını çizdi. "Düşününce eskiden Netflix mi vardı abi? Yazıyorduk hd izle diye ne varsa izliyorduk. Bazen alt yazı kasıyordu o kadar" diyen Aycan, onca sene okuyup işe girip çalıştıktan sonra 4 yıl önce taahhütlü aldığı iPhone'uyla birlikte sahip olabildiği iki lüksten biri olan Netfix'in manevi anlamının kendisi için çok daha önemli olduğuna dikkat çekti.
İyimser mesajlar verdi
Aycan, gerçek enflasyon hesabına göre şu an geçen seneye oranla %120 civarında daha fakir olmasına karşın bazı konularda kesinlikle taviz vermeyeceğini vurgularken, 300 dolar yatırdığı shitcoin'in beklenen 100X'lik çıkışı yapması durumunda orta vadede zaten böyle bir sıkıntısı kalmayacağını ifade ederek de geleceğe dönük iyimser mesajlar verdi.
Haber yayına hazırlandığı sırada odasında battaniye altına girip laptop''undan 2 bölüm dizi izleyerek uyumaya hazırlanan Aycan, salondan gelen "Oğlum kapat onu da uyu artık bak sabah yine uyanamiycan." uyarısına "tömöm önnö yöö" şeklinde yanıt verirken, ergenliğe dönüş sürecini bu kadar hızlı tamamlamış olmanın kendisi için de sürpriz olduğunu ifade etti.



zaytung.com


__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
asparagas


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Duvar kağıdı yemek zorunda kalan çocukları polis kurtardı. Risque Dünyadan Haberler 2 25 Kasım 2019 15:56
Hücresinde tek başına doğum yapmak zorunda kalan mahkum dava açtı MarveL Dünyadan Haberler 1 30 Ağustos 2019 14:43
En İyi Arkadaşının Cenazesine Kadın Kıyafeti ile Katılmak Zorunda Kalan Adam Nogitsune Esrarengiz Olaylar 0 21 Ocak 2016 09:45
Vurduğu Kırbaç Sayısınca Altın Ödemek Zorunda Kalan Memur Kalemzede İslamiyet 0 09 Temmuz 2011 18:40
Dere taştı Mert evine dönemedi MasteR06 Haber Arşivi 0 17 Haziran 2011 11:40