IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Kasım 2022, 23:55   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Katar'da İstenmeyen Görüntüler: Arjantin Taraftarı Rolü Yaparken




Katar'da İstenmeyen Görüntüler: Arjantin Taraftarı Rolü Yaparken Fazla Havaya Giren Pakistanlı İşçiler, Takımın Kaldığı Oteli Bastı...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Katar'da düzenlenen ve Suudi Arabistan'ın Arjantin'i 2-1 yenerek sürpriz yaptığı FIFA 2022 Dünya Kupası'nda maçın ardından istenmeyen görüntüler ortaya çıktı...
2-1'lik mağlubiyetin ardından Arjantin Milli Takımı'nın kaldığı otelin çevresinde toplanan Pakistanlı işçiler, sloganlar atarak teknik ekip ve oyuncuları protesto etti. Takımın derhal otelden çıkarak Arjantin halkından özür dilemesini isteyen Pakistanlı işçiler, içlerinde İspanyolca bilen kimsenin bulunmaması nedeniyle bu çağrılarına herhangi bir yanıt alamayınca daha da öfkelendiler.
Protestocu grup adına konuşan Rizwan Shahbaz adlı işçi, "Bu iş bizim için artık günlük 10 dolar ve bedava yemek fişinden daha öte bir anlam ifade ediyor. Kimsenin bu milletin başını böyle eğmeye hakkı yok. Formasının hakkını vermeyen s... Arjantin'e geri gitsin!" sözleriyle öfkesini dile getirirken, 2. maçta da benzer bir skor alınması halinde başka bir ülkenin taraftarlığına atanmak için Katarlı yetkililerle görüşeceklerini de sözlerine ekledi.
Arjantin'in nerede olduğunu tam olarak bilmediğini ancak Katar'a epey uzakta olduğunu tahmin ettiğini de sözlerine ekleyen Shahbaz, "Allah korusun ya bu rezilliği izlemek için ta oradan gelmiş olsaydık? Yemin ederim şu an bu oteli yakmıştık. Siz bu taraftarı daha tanımıyorsunuz. Buraya doğru yürürken sinirden Almanya taraftarı kılığındaki arkadaşlarımızı dövdük. Niye dayak yediklerini bile anlamadılar. Herkes ayağını denk alsın!" derken, Messi'yi ve adını bilmediği diğer oyuncuları bir an evvel kendilerine çeki düzen vermeye çağırdı.
Grup, otelin önünde yaklaşık yarım saat kadar tekbir getirdikten sonra Katar Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı çevik kuvvet polislerinin "Lan tamam abartmayın! Bu otelin bir tek taşına zarar gelirse yevmiyenizden kesilir" uyarısıyla olaysız bir şekilde dağılırken, akşam saatlerinde bir basın toplantısı düzenleyen Arjantin Teknik Direktörü Lionel Scaloni bu zor günde kendilerine moral vermek için otele kadar gelen taraftarlara teşekkür etti.



zaytung.com


__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Arjantin'de şaşkına çeviren görüntüler! Denizin köpürdüğünü görenler sahile akın etti NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 05 Şubat 2021 13:20
Taksim'de İstenmeyen Görüntüler MasteR06 Haber Arşivi 0 01 Ocak 2014 11:25
Katar Tarihi - Katar Emirliği (Arapça:دولة قطر - Devlet-ül Katar) Sevda Tarih 0 12 Mayıs 2013 20:42
Katar ve Katar Coğrafyası Ezgi Genel Coğrafya 0 04 Temmuz 2012 14:31
Arjantin ve Arjantin Coğrafyası Ezgi Genel Coğrafya 0 27 Haziran 2012 13:22