IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Atatürk Köşesi (https://www.ircforumlari.net/ataturk-kosesi/)
-   -   Atatürk'e Niçin Düşmanlar - Rıza Zelyut (https://www.ircforumlari.net/ataturk-kosesi/546376-ataturke-nicin-dusmanlar-riza-zelyut.html)

Erzincan-Kemahlı 04 Eylül 2013 21:27

Atatürk'e Niçin Düşmanlar - Rıza Zelyut
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
ATATÜRK'E NİÇİN DÜŞMANLAR?
Rıza ZELYUT


11 Kasım 2012 11:44

Bugün; Türkiye'nin içinde de dışında da müthiş bir Atatürk düşmanlığı yürütülüyor. Avrupalılar; Kürtçüler; bazı tarikatçiler el ele vermişler; Mustafa Kemal'e ve onun yaptıklarına saldırıyorlar.

Peki bu üçlünün; bunların adamlarının bu sert düşmanlığının altında neler yatıyor?
Türkler; 1453'te İstanbul'u alıp Doğu Roma İmparatorluğu'na son verdikten sonra Avrupa'nın ortalarına kadar uzandılar. Yüzlerce yıl, Türk gücüne karşı çaresiz kalan Batılı Hıristiyan dünyası; bütün hedefini Türkleri Avrupa'dan atmaya kurdu. Osmanlı Devleti'nin bilimi ve aklı dışlamasından dolayı gerilemesi yüzünden Avrupa; bu Türk devletini Hasta Adam ilan etti. İngiltere, Fransa, Rus Çarlığı, Hasta Adam'ı Asya'nın bozkırlarına sürmek için anlaştılar. Ve bu amaçla 1 Dünya Savaşı'nı başlattılar.
*Savaşta, Batılı sömürgeciler İstanbul'u işgal edip Anadolu'yu kendi aralarında paylaştılar ve Türklere sadece 5 vilayetlik bir yer bıraktılar. Doğu'da Ermenistan ve Kürdistan; Karadeniz'de Pontus Rum Devleti'ni kurmaya kalkıştılar.
*Osmanlı Padişahı Vahidettin; bunları kabul etti, Sevr Antlaşması imzalandı.
*Ama Mustafa Kemal önderliğinde bu işgale karşı direniş başlatıldı. Bunun üzerine kendisi İstanbul'daki kukla hale gelmiş Vahdettin hükümetince suçlu ilan edildi*5 Nisan 1920'de padişah Vahdettin; Şeyhülislam Dürrizade Abdullah'tan bir fetva çıkarttırdı. Buna göre; düşmanla savaşan Kuva-yı Milliyeciler hain ve dinsiz gösterilip öldürülmelerinin bir din emri olduğu ilan edildi.
*Kemal Paşa ve arkadaşları 23 Nisan 1920'de Ankara'da Millet Meclisi'ni toplayınca İstanbul'daki Osmanlı padişahı; Nemrut Mustafa Paşa (Kürt Mustafa) başkanlığında harp mahkemesi kurdurdu. Bu mahkeme, Mayıs 1920 tarihlikararında başta Mustafa Kemal olmak üzere; Kuva-yı Milliye önderlerini idam cezasına mahkum etti.
*İngilizler; kendilerine karşı direnenlerin Mustafa Kemal'in adamları olduğunu görüp bütün Kuva-yı Milliyecilere 'Kemalist' yani Kemalciler dediler.
Kurtuluş Savaşı yürüten; modern Türkiye'yi kuran işte bu Kemalistler oldular.

YA BUGÜN?
*Atatürk'ten dayak yiyen Avrupalılar; Türkiye ile ilgili raporlarında 2004'ten beri, AKP iktidarına, 'Kemalizmle mücadele edin!' çağrısı yaptılar. Bunların içimizdeki kalemşorları da bu emre uygun olarak Kemalizmi kötülediler.
*Bunlara; Kürdistan hayali peşindeki bölücü kalemler ve örgüt temsilcileri de destek verdi.
*Siyasal dinciler de Atatürk ve eserleri ile savaşmayı tarihsel bir görev gibi üstlendi. Refah Partisi; bu Atatürk düşmanlığının örgütü gibi çalıştı.
*Aynı zihniyetin uzantısı olarak AKP Ordu Milletvekili ve ilahiyatçı (!) İhsan Şener Kurtuluş Savaşı'nın olmadığı anlamında açıklamalar bile yaptı. Amacı da Atatürk'ü önemsiz göstermekti.
Kurtuluş Savaşı'na karşı çıkan İskilipli Atıf haini bu amaçla bir kahraman haline getirildi.

YA KADINLAR?
Şimdi, Atatürk'ü kötülemek için siyasal dinci- Kürtçü- AB'ci çetesi; bazı kadınları da kullanıyor. Bu çok bilmiş kadınlar; Mehmet Akif'in o günlerde '150 milyonluk esir Müslümanlar dünyası' dediği Doğu dünyasını ayağa kaldıran Mustafa Kemal'i dinsiz/din düşmanı göstermeye çalışıyorlar. Bu yalanlarla; genç kuşakları kandırıp çağdaş gençlik yerine aklını kullanmadan oy verecek ümmetçi gençlik imal etmeye çabalıyorlar.
Bunların içinde; 'Kocam mutlu olacaksa birdan fazla karı alabilir!' diyenler bile var. Yani; dindar görüntülü Atatürk düşmanı bu kadınlar; erkeğin cariyesi -kadın köle-olmayı kabul edebilecek yaradılıştaki tiplerdir.
Atatürk; bu köle ruhluları; erkekle eşit düzeye getirdiği için elbette ki suçludur.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:39.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net