IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Avrupa ve Dünya'dan Futbol (https://www.ircforumlari.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/)
-   -   Real Madrid'e kötü haber! Thibaut Courtois, bir kez daha sakatlandı (https://www.ircforumlari.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/1030894-real-madride-kotu-haber-thibaut-courtois-bir-kez-daha-sakatlandi.html)

KoJiRo 20 Mart 2024 20:11

Real Madrid'e kötü haber! Thibaut Courtois, bir kez daha sakatlandı
 
Real Madrid'in Belçikalı kalecisi Thibaut Courtois, yaklaşık 7 ay süren sol dizindeki sakatlığın ardından bugünkü antrenmanda sağ dizinden sakatlandı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

İspanya LaLiga ekiplerinden Real Madrid, yıldız kalecisi Thibaut Courtois'nın sağlık durumu hakkında bir açıklama yayınladı.

Eflatun-beyazlılar, yaptığı yazılı açıklamada, Courtois'ın bugünkü antrenmanda sakatlandığını ve sağ diz iç menisküs bağlarında yırtık tespit edildiğini duyurdu.

Takımla birlikte çalışmalar yapıyordu

Belçikalı kaleci, Ağustos 2023'te sol dizindeki çapraz bağlardaki sakatlıktan ameliyat olmuş ve yaklaşık 7 ay süren iyileşme sürecinden sonra iki haftadır takımla birlikte antrenmanlara çıkmaya başlamıştı.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, son basın toplantısında Courtois'in iyi durumda olduğunu ve takıma dahil olabileceğini söylemişti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Sezonu kapattığı öne sürüldü

İspanyol basını, 31 yaşındaki Courtois'ın yeni sakatlığından dolayı bir kez daha ameliyat olmak zorunda olduğunu ve sezonu kapattığını iddia etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)

SNOOPY 20 Mart 2024 23:49

Cevap: Real Madrid'e kötü haber! Thibaut Courtois, bir kez daha sakatlandı
 
Casillas ahı tuttu. Neyse ki adamların yedek kaleci kepa

SpinoZi 21 Mart 2024 00:46

Cevap: Real Madrid'e kötü haber! Thibaut Courtois, bir kez daha sakatlandı
 
Çok uzun bir süre. Courtois yerine Tchouaméni, Camavinga ya da Kroos sakatlansaydıda Arda Güler'e fırsat doğsaydı. =) Başka türlü Ancelotti bu adamı oynatmayacak belli ki tabi bir de diğer yandan bilemeyiz süre almaması bir planın parçasıda olabilir. Vinide bakıyoruz Madrid'e ilk geldiğinde tüm sezonu çıkaramadı sonradan oyuna dahil olduğu maçları çok tıpkı Arda gibi keza Diaz öyle sonradan açıldı... Kadroda pek çok oyuncunun geçmişi Madrid klübünde sabır testinden geçmiş. Arda'nın da özel antrenmanlar ile gelişimi sağlanıyor olabilir bu bakımdan vardır Madrid'in de bir bildiği demekte istiyorum zira böyle üst düzey yeteneğe sahip bir futbolcuyu Ancelotti gibi bir adamın görmezden geleceğini düşünemiyorum ki zaten kendisi isteyerek aldı. Gelecek sezon daha çok forma şansı bulacaktır tabi kiralık gidecek olaylarıda konuşuluyor. Bekleyip göreceğiz.=)


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:11.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net