IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Kasım 2014, 18:34   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Modric'in alternatifi Khedira




Hırvat yıldız Luca Modric'in sakatlanması üzerine Teknik Direktör Carlo Ancelotti orta sahada Sami Khedira'yı Toni Kroos ile birlikte oynatacak


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Milli takımdan sakat dönen ve yaklaşık 3 ay sahalardan uzak kalacak olan Luka Modric, bu sezon Real Madrid'de vazgeçilmez isimlerin başında geliyordu.

Real Madrid ortasahasında yeni transfer Toni Kroos ile yakaladığı uyumla birlikte iyice vazgeçilmez hale gelen Modric, bu sezon sadece 2 resmi maçta forma giymemiş ve diğer 17 maçta ilk 11'de sahaya çıkıp 1 gol atarken 3 de asist yapmıştı.

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, Modric'in uzun süreli yokluğunda ortasahadaki boşluğu Alman yıldız Sami Khedira ile dolduracak.

Asier Illarramendi'nin de sakat olması nedeniyle şu anda tek alternatif konumundaki Khedira, Real Madrid ortasahasında vatandaşı Kroos ile birlikte forma giyecek.

Geride kalan sezonun büyük bir kısmını sakatlık nedeniyle dışarıda geçiren 27 yaşındaki ortasaha futbolcusu, Eylül ayında da ciddi bir problem yaşamış ve yaklaşık 6 hafta sahalardan uzak kalmıştı.

2010 yazında Stuttgart'tan 14 Milyon Euro bedelle Real Madrid renklerine bağlanan Khedira, 5. sezonunu geçirdiği İspanyol ekipte toplam 150 resmi maça çıktı ve 9 gol atıp 13 de asist yaptı.

Stuttgart kulübünün alt yapısından yetişen Tunus asıllı futbolcu, Alman ekipte ise 98 Bundesliga maçında görev almış ve 14 gol atıp 13 de asiste imza atmıştı.

2014 Dünya Kupası şampiyonu olan Almanya Milli takımının önemli parçalarından olan Khedira, A Milli formayı 51 defa terletip 5 gol kaydetti.

ANCELOTTI NOKTAYI KOYDU

Öte yandan, Ocak ayındaki ara transfer döneminde takımdan ayrılacağı iddia edilen Alman Milli futbolcuyla ilgili son sözü teknik direktör Carlo Ancelotti söyledi.

İtalyan teknik adam, Bayern ve Arsenal ile adı anılan Panzer ile ilgili RNE radyosuna yaptığı açıklamada, "Khedira ile yeni kontrat yapmak istiyoruz. Çok ciddi bir profesyonel ve bizim için güvenilir bir futbolcu" dedi.

skorer

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
alternatifi, khedira, modricin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık