IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Ocak 2015, 18:49   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Messi Ronaldo'nun ödülü alacağını biliyordu!




Büyük ödül öncesi Neuer, “Belki kazanırım” der gibiydi, ancak Messi'nin sanki hiç beklentisi yoktu. Açıkçası O, Ronaldo'nun 1 numara olacağını hepimizden daha iyi biliyordu. CR7'nin çığlığı ise kazanmanın verdiği hırsın, dışarı yansımasıydı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

İsviçre’deki FIFA Gala’sına damgasını vuran isim, Cristiano Ronaldo’ydu. Tören öncesinden başlamak istiyorum. Zürih Kongre Merkezi’nin bulunduğu sokak, binlerce futbolsever tarafından çevrilmişti. Her lüks otomobilin içinden bir yıldız çıkıyordu. Kapıya Ballon d’Or adaylarından Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi’nin yanaşmasıyla çığlıklar havada uçuştu. Messi eşiyle gelirken, Ronaldo’nun yanında sevgisili İrina Shayk yoktu. Portekizli yıldıza ailesi eşlik etti. Diğer aday, Manuel Neuer’e de büyük bir hayranlık gösterisi oldu ama, Messi ve Ronaldo kadar değildi.

‘Attığın en önemli gol...’

Ödüller, birer birer sahiplerini bulurken, Ballon d’Or her zaman olduğu gibi sona bırakılmıştı. Tören öncesi çoğunluğun favori gösterdiği Ronaldo, kendinden oldukça emin gözüküyordu. Ödül öncesi Ronaldo’ya, “Attığınız en önemli gol hangisi?” diye soruldu. CR7’nin cevabı ise, “Bir sonraki atacağım gol!” oldu. Neuer’in vücut dili, “Belki kazanırım” der gibiydi, Messi de ise böyle bir beklenti yoktu. Açıkçası Arjantinli yıldız, en büyük rakibinin kazanacağını hepimizden daha iyi biliyordu. Öyle de oldu. Ronaldo, toplamda 3, üst üste 2. kez 1 numara olmanın gururunu yaşadı. Konuşması sırasında yine duygusallaştı ve ağlamamak için kendisini zor tuttu. Bu kez geçen sene olduğu gibi ağlamadı ama, bir anda bastığı çığlıkla salonu inletti.

Artık çok farklı

Kendisine verilen Altın Top ödülünü aldıktan sonra sahneye oğlu Cristiano Jr. çıktı. Sonra da annesi, CR7’ye sarılarak ağladı. Bu anlar gerçekten görülmeye değerdi. Bundan 4-5 sene öncesine kadar ‘kendini beğenmiş’ yakıştırmaları yapılan Ronaldo, artık insanların gözünde daha mütevazı bir kişilik haline gelmiş durumda. Dile kolay; 2014’te Real’le 4 kupa, yaklaşık 16 bireysel ödülve rakip filelere atılan 61 gol! Portekizli futbolcu, ödüllerinin yanına, kazandığı saygıyı da koyarak, geceden çifte zaferle ayrılmayı başardı.

Şenez Erzik'e kasti haraket yok

UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Türkiye’yi, dünya futbol otoritelerinin arasında temsil eden tek Türk’tü gecede. Fair- Play ödülünü vermek için sahneye gelen Erzik’i, FIFA Genel Sekreteri Jerome Valcke’nin kollarından tutarak yönlendirmesi tamamen ani bir refleks. Burada yapılan yanlış yönlendirme sebebiyle gerçekleşmiş ufak kazaya ise salondakiler sadece gülerek karşılık verdi.

Almanya'nın geldiği nokta

Ödül gecesinde Cristiano Ronaldo’dan başka konuşulması gereken kesinlikle Alman futboluydu. Erkeklerde Yılın En İyi hocası Joachim Löw, En İyi Kaleci Manuel Neuer olurken, Yılın En İyi Kadın Futbolcusu Nadine Kessler seçildi. Galada 6 Alman ödül alırken, bu da Panzerler’in nasıl bir seviyeye geldiğinin göstergesiydi.

ÇAĞRI DAVRAN

fanatik

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
alacağını, biliyordu, messi, ronaldonun, ödülü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Messi mi Ronaldo mu? pyracantha IF Anket Arşivi 1 09 Haziran 2016 14:01
Ronaldo'dan Messi'ye dev fark! Seth Avrupa ve Dünya'dan Futbol 0 26 Kasım 2014 01:04