IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Ocak 2015, 17:00   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Portekiz'den Quaresma Fenerbahçe'ye iddiası




Ricardo Quaresma iddialarına Portekiz basını da kayıtsız kalmadı. Fenerbahçe'nin Q7 için gizliden gizliye çalıştığı ileri sürüldü


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Portekiz basını, Fenerbahçe'nin Ricardo Quaresma transferi için gizli bir çalışma içinde olduğunu öne sürdü. Ülkenin en köklü spor gazetelerinden olan Abola, Sarı-Lacivertli ekibin, birkaç yıl önce ezeli rakibi Beşiktaş'ta forma giyen yıldız futbolcu için çeşitli girişimlerde bulunduğunu ileri sürdü. Haberde, "Samuel Eto'o, Alexander Meier gibi hücumculara yakın ilgi gösteren Fenerbahçe, Quaresma için de transfer çalışması yapıyor" ifadeleri kullanıldı.

İmza töreni unutulmadı

Quaresma'nın 31 yaşına geldiğine ve kariyerinin son döneminde flaş bir transfer yapmak istediğine de vurgu yapıldı. Daha önce Barcelona, Inter ve Chelsea gibi dünyanın önde gelen takımlarında gerçek kimliğini sahaya yansıtamayan Q7'nin, Beşiktaş'ta ise sahada gerçek bir yıldız gibi mücadele ettiği ve yeni bir çıkış yakaladığı ifade edildi. Quaresma'nın Beşiktaş'la sözleşme imzaladığı gün İnönü Stadı'nın tarihi günlerinden birini yaşadığı da hatırlatılarak, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda da benzer bir tören yapılabileceği yorumları yapıldı.

EURO 2016'yı istiyor

Quaresma, Beşiktaş'la bağlarını kopardıktan sonra Al Ahli'ye transfer olmuş ancak başarılı futboluna rağmen gözlerden uzak kaldığı için aldığı yüksek ücretten vazgeçerek, ülkesinin yolunu tutmuştu. Porto'da yeniden vitrine çıkmayı başaran yıldız oyuncu, bu sezon 14 maçta 1 gol, 1 asistle oynadı. Kariyerinin son döneminde Portekiz formasıyla EURO2016 finallerinde boy göstermeyi amaçlayan Quaresma'nın, Türkiye'de ikinci bir maceraya çok sıcak bakacağı konuşuluyor.

Tasarruf kurbanı olmuştu

Portekizli yıldız, 2010-2011 sezonu başında İtalyan devi İnter'den Beşiktaş'a transfer olmuş, sahadaki futboluyla tribünleri mest etmesine rağmen 3.8 milyon Euro'luk yıllık ücreti sürekli tartışma konusu olmuştu. Beşiktaş Yönetimi'ndeki görev değişimi sonrası, Fikret Orman ve ekibinin tasarruf politikası nedeniyle Quaresma elden çıkarılmak zorunda kalmış ve 7 milyon bonservis ücretiyle Al Ahli'ye satılmıştı.

fanatik

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
fenerbahceye, iddiası, portekizden, quaresma


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık