IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Avrupa ve Dünya'dan Futbol (https://www.ircforumlari.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/)
-   -   Thierry Henry antrenör oluyor (https://www.ircforumlari.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/676394-thierry-henry-antrenor-oluyor.html)

Seth 28 Ocak 2015 18:21

Thierry Henry antrenör oluyor
 
New York Red Bulls takımıyla olan mukavelesi geçen ay sona eren ve Sky Sports yorumculuğu görevine başlayan Thierry Henry, antrenör kurslarına hazırlanmak için Galler'i seçti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

UEFA ( B ) kursu lisansı için başvuran Thierry Henry, Galler Futbol Federasyonu'nun Newport şehrinde bulunan Dragon Park'taki kursa katılmak için müracaatta bulundu.

37 yaşındaki Henry bu kursu bitirdikten sonra yazın İngiltere'ye dönerek UEFA ( A ) kursuna katılmayı planlıyor. Bu hafta Galleri ziyaret eden Henry, kursa katılacağı bölgede bir incelemede bulundu ve Galler U-16 takımına oyuncularının sorularını cevapladı.

KURSA TAKIM ARKADAŞI FREDDIE LJUNBERG DE KATILIYOR

Bu kursa Henry'nin Arsenal'den eski takım arkadaşı Freddie Ljumberg de katılıyor. Kursa daha önce katılıp diplomasını alan Patrick Vieira'nın tavsiyesiyle katılan Henry, 'Kurslara devam edip menajerliğe başlamadan diplomamı alarak hazır olmalıyım" açıklamasında bulundu.

fanatik


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:27.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net