IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Avrupa ve Dünya'dan Futbol (https://www.ircforumlari.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/)
-   -   Jose Mourinho-Emre Can kavgası (https://www.ircforumlari.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/676399-jose-mourinho-emre-can-kavgasi.html)

Seth 28 Ocak 2015 18:26

Jose Mourinho-Emre Can kavgası
 
Lig Kupası'nda Chelsea'nin Liverpool'u 1-0 yendiği mücadeledede gergin anlar yaşandı, Emre Can ve Mourinho arasında olay yaşandı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Lig Kupası’nda Chelsea’nin, 1-1'in rövanşında Liverpool'u 1-0 mağlup ettiği mücadelede Liverpool'lu oyuncular, Maviler'in sert oyunuyla şaşkına döndü. Diego Costa ve Jose Mourinho’nun agresif yapısı karşısında zor anlar yaşayan Kırmızılar, Stamford Bridge’de gergin anlar yaşandı.

Liverpool’un Türk asıllı oyuncusu Emre Can, 11. dakikada ayağına kasıtlı olarak basan Brezilyalı yıldız Diego Costa’nın üzerine yürüdü. Bu arada Emre Can'a cevap veren Mourinho ortalığı karıştırdı. Portekizli teknik direktörün bu hareketine Liverpool tarafından da sert tepki geldi. Emre Can da kendisine hareketler yapan Mourinho’nun üzerine yürüdü. Bu sırada Liverpool kaptanı Steven Gerrard da Costa'ya sert tepki gösterdi. İkili arasında da ciddi sürtüşme yaşandı. Oyun bir süre durdu.

Maçtan 1-0 galip ayrılan Chelsea turu geçen taraf oldu.

fanatik


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:20.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net