IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Avrupa ve Dünya'dan Futbol (https://www.ircforumlari.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/)
-   -   Barcelona'da Neymar krizi! (https://www.ircforumlari.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/677861-barcelonada-neymar-krizi.html)

Seth 03 Şubat 2015 12:01

Barcelona'da Neymar krizi!
 
Neymar'ın transferinde vergi kaçırılarak usulsüzlük olduğu iddiasıyla yürütülen soruşturmada, Barcelona Kulübü Başkanı Josep Maria Bartomeu'nun da yargılanması talep edildi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

MADRİD - Maliye Bakanlığı'ndan gelen belgelerin incelenmesinin ardından hazırlanan iddianamede, Katalan kulübünün, 2013 yılında gerçekleştirdiği Neymar transferinde gerçek bedeli saklayarak 2 milyon 845 bin 700 Euro 'luk vergi kaçırdığını savunan İspanyol savcılığı, sanıklar Barcelona Kulübü ve dönemin başkanı Sandro Rosell dışında mevcut başkan Josep Maria Bartomeu'nun da yargılanmasını talep etti.

Vergi kaçırmanın 2014 yılında da sürdüğünü öne üren savcılık, 22 yaşındaki forvet oyuncusunun 2014 yılından bu yana İspanya 'da ikamet ettiğini ve Barcelona'nın bu futbolcuyla ilgili gelir vergisi beyanında bulunması gerektiğini belirtti.

İspanyol devi, Neymar'ın bonservis bedelini 57 milyon Euro olarak açıklasa da daha sonra ortaya çıkan komisyon ve diğer kalemlerle transferin gerçek bedelinin 86,2 milyon Euro'yu bulduğu öne sürülmüştü. (AA)


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:19.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net