IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Avrupa ve Dünya'dan Futbol (https://www.ircforumlari.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/)
-   -   Sampdoria'da Samuel Eto'o krizi! (https://www.ircforumlari.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/677862-sampdoriada-samuel-etoo-krizi.html)

Seth 03 Şubat 2015 12:03

Sampdoria'da Samuel Eto'o krizi!
 
Çizme ekibi Sampdoria'da Samuel Eto'o krizi yaşanıyor. Mavi-Beyazlılar'da henüz 1 maça çıkan Kamerunlu golcü, hocası Mihajlovic'le ters düştü.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Ara transfer döneminde İngiltere Premier Lig kulübü Everton'la yollarını ayırdıktan sonra Fenerbahçe'nin teklifini geri çeviren ve İtalya Serie A takımı Sampdoria'ya imza atan Samuel Eto'o, yeni ekibinde henüz 1 hafta geçirmeden krize neden oldu.

Ligde hafta sonu Torino deplasmanında 5-1'lik mağlubiyete uğrayan Mavi-Beyazlılar'da teknik direktör Sinisa Mihajlovic, takımına ceza olarak ekstra antrenman koydu. Kritik müsabakanın 71. dakikasında oyuna dahil olarak Çizme ekibinin formasıyla ilk defa resmi maça çıkan Kamerunlu yıldız ise bu karara karşı çıktı. Sırp teknik patronun koyduğu idmana katılım göstermeyen 33 yaşındaki futbolcu, kenti terk edip ailesinin yaşadığı Milano'ya gitti. Bu durum, ikili arasındaki bağları kopma noktasına getirdi.

Kontratı feshedilebilir!

İtalyan basınındaki iddialara göre, konuya ilişkin açıklama yapmaktan kaçınan Sampdoria Kulübü'nün yöneticileri, Eto'o'nun sözleşmesini tek taraflı olarak feshetmeyi düşünüyor. Kamerunlu golcünün ise bireysel nedenlerden dolayı antrenmana katılmadığı belirtiliyor. Medyaya demeç veren Mihajlovic, "Bir tartışma için iki insan gerekir. Bu olayda her şeyi Eto'o yaptı, gitmeyi tercih etti. Sadece bana değil, tüm takım arkadaşlarına saygısızlık etti. Kulübün nasıl bir karar vereceğini bilmiyorum" diye konuştu.

fanatik


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:50.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net