IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Avrupa ve Dünya'dan Futbol (https://www.ircforumlari.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/)
-   -   Dani Alves Barcelona'dan ayrılıyor (https://www.ircforumlari.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/678254-dani-alves-barcelonadan-ayriliyor.html)

Seth 04 Şubat 2015 18:35

Dani Alves Barcelona'dan ayrılıyor
 
Barcelona'da bir devir kapanıyor. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Dani Alves, Katalan ekibinden ayrılacağını açıkladı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
La Liga ekiplerinden Barcelona'da Brezilyalı sağbek oyuncusu Dani Alves, yıllarca başarıyla formasını giydiği takımından sezon sonu ayrılacağını açıkladı.

2008 yılında Sevilla'dan transfer edilen Alves'in menajeri Dinorah Santana, İspanyol radyosu Cadena Sere'ye yaptığı açıklamada, 'Barcelona'nın Alves'i istemediğini anlıyoruz ve biz de başka bir kulüp bulacağız" dedi.

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), Barcelona'nın genç oyuncuların transferinde yaptığı usulsüzlükler nedeniyle verilen iki dönem transfer yasağı sonrası Alves'in kalmayı düşündüğünü vurgulayan Santana, "Alves'in gitmesine izin vermeleri garip. Ancak şimdiye kadar bir şey söylemediler ve sözleşmesini uzatmak istemediklerini düşünüyorum" diye konuştu.

Geçtiğimiz yıl da İspanyol kaleci Victor Valdes, devre arasında takımıyla sözleşme yenilememiş ve sezon sonu yıllarca kalesini koruduğu Barcelona ile yollarını ayırmıştı.

fanatik


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:18.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net