IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Avrupa ve Dünya'dan Futbol (https://www.ircforumlari.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/)
-   -   Manchester United'da skandal! (https://www.ircforumlari.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/678255-manchester-unitedda-skandal.html)

Seth 04 Şubat 2015 18:36

Manchester United'da skandal!
 
Manchester United Menajeri Louis van Gaal, ara transferde West Bromwich'e gönderdiği Darren Fletcher'i dün oynanan FA Cup maçının esame listesine yazınca olanlar oldu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Manchester United menajeri Louis van Gaal, devre arasında ayrılarak West Bromwich’e (WBA) transfer olan Darren Fletcher’ı (altta) unutamıyor!

Cambridge United ile oynadıkları FA maçı öncesi esame listesini hazırlayan van Gaal’in yedekler arasında Fletcher’a yer verdiği görüldü. Bu hatayı fark etmeyen Hollandalı teknik adam az kalsın bu listeyi yetkililere verecekti.

İngiliz basını dalga geçti

Son anda durumu fark eden van Gaal takımdan ayrılan emektar futbolcunun üstünü çizdi ve yerine Ashley Young’ın ismini yazdı. İngiliz basını da bu listenin ortaya çıkmasının ardından yaptığı yorumlarla dikkat çekti.

Daily Mail gazetesi, “Louis van Gaal, Fletcher’ın son günde WBA’ya gitmesini kaldıramadı” ifadelerini kullanırken, Hollandalı teknik adamın bu konuda zamana ihtiyacı olduğunu belirtti.

Manchester United, sahasında oynadığı karşılaşmayı Juan Mata (Dk.25), Marcos Rojo (Dk.32) ve James Wilson'un (Dk.73) golleriyle 3-0 kazanıp 4. tura yükseldi.

Hürriyet




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:15.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net