IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Avrupa ve Dünya'dan Futbol (https://www.ircforumlari.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/)
-   -   Avrupa’da derbi günü (https://www.ircforumlari.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/679279-avrupa-da-derbi-gunu.html)

Desmont 07 Şubat 2015 18:34

Avrupa’da derbi günü
 
Süper Lig'de bugün Fenerbahçe, Trabzonspor'u ağırlarken, Avrupa'da da süper maçlar oynanacak. Futbolseverler, 3 derbinin yanı sıra iki İtalyan devinin kapışmasına da tanıklık edecek .
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Türkiye’de haftanın maçı Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanacak. Süper Lig’deki bu önemli 90 dakika sırasında nefeslerin kesilmesi beklenirken, Avrupa’da da birbirinden zorlu derbiler ve maçlar oynanacak. Avrupa’da ilk heyecan, İngiltere Premier Ligi’nde yaşanacak. Londra derbisinde Tottenham, 14.45’te Arsenal’i taraftarı önünde ağırlayacak. Bu mücadele, Lig TV3’ten canlı olarak ekranlara gelecek. Ardından gözler İspanya’ya çevrilecek. La Liga’da lider Real Madrid, Arda Turan’lı Atletico Madrid’le kozlarını paylaşacak. 17.00’de NTV Sporsmart’tan yayınlanacak karşılaşm Atletico cephesinde Arda ve Tiago’nun sakatlıkları geçti. Real’de ise cezalı Marcelo ile birlikte sakatlar Sergio Ramos ile James Rodriguez forma giyemeyecek.

Yarın da var...

19.30’da ise Merseyside Derbisi olarak adlandırılan İngiltere’deki kapışmada Liverpool, deplasmanda Everton’la karşılaşacak. Bu önemli karşılaşma, Lig TV3’ten ekranlara gelecek. Derbilerin sonrasında ise İtalyanlar sahne alacak. Serie A’da son şampiyon Juventus, 21.45’te sahasında, istikrarsız sonuçlara imzasını atan Milan’a rakip olacak. Yarın ise Fransa’da Lyon-PSG ve Portekiz’de Lizbon derbisinde Sporting Lizbon-Benfica kozlarını paylaşacak.


fanatik


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:06.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net