IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Avrupa ve Dünya'dan Futbol (https://www.ircforumlari.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/)
-   -   Ronaldinho, Angola yolcusu (https://www.ircforumlari.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/681193-ronaldinho-angola-yolcusu.html)

Seth 14 Şubat 2015 15:59

Ronaldinho, Angola yolcusu
 
Kabuscorp Kulübü Başkanı Benedict Kangamba, Brezilyalı süper star Ronoldinho ile görüştüklerini ve haziran ayında sözleşme imzalayacaklarını açıkladı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Angola’nın Kabuscorp Kulübü Başkanı Benedict Kangamba, Ronaldinho’yu transfer edeceklerini iddia etti. Futbol hayatına Meksika’nın Queretaro takımında devam eden Brezilyalı yıldız Ronaldinho’nun, gelecek sezon Angola’nın Kabuscorp takımda forma giyeceği öne sürüldü. Kabuscorp Başkanı Benedict Kangamba, Angola basınına yaptığı açıklamada, Ronaldinho’nun gelecek sezon takımında oynayacağını iddia ederek, "Bu kesinlikle gerçekleşecek. Görüşmelerimiz sürüyor. Şu anki kulübünde sezon sonuna kadar devam edecek. Hazirandan sonra ise bizimle sözleşme imzalayacak" dedi. Başkan Kangamba, kaliteli bir takım oluşturmak amacıyla Ronaldinho’yu transfer etmek istediğini ifade etti. Kabuscorp, bir diğer Brezilyalı eski yıldız futbolcu Rivaldo’yu 2012’de kadrosuna katmıştı. Futbol kariyerinde 2 kez FIFA Yılın Futbolcusu Ödülü’nü kazanan 34 yaşındaki Ronaldinho, Barcelona formasıyla 2 lig ve 1 UEFA Şampiyonlar Ligi kupası kaldırmıştı.

AA


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:54.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net