IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Avrupa ve Dünya'dan Futbol (https://www.ircforumlari.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/)
-   -   Iker Casillas'ın yerine Keylor Navas (https://www.ircforumlari.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/681195-iker-casillasin-yerine-keylor-navas.html)

Seth 14 Şubat 2015 16:02

Iker Casillas'ın yerine Keylor Navas
 
İspanya La Liga lideri Real Madrid'in geçtiğimiz hafta ezeli rakibi Atletico Madrid'e farklı mağlup olmasının yankıları sürüyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
İspanya La Liga lideri Real Madrid’in geçtiğimiz hafta ezeli rakibi Atletico Madrid’e farklı mağlup olmasının yankıları sürüyor. Vicente Calderon’da yokları oynayan ve sahada çok etkisiz bir oyun sergileyen yıldızlar topluluğunda 4-0’lık hezimetin faturası İspanya Milli Takımı’nın da kalesini koruyan Iker Casillas’a kesildi. Edinilen bilgiye göre takımın teknik direktörü Carlo Ancelotti, cumartesi günü ligde oynanacak Deportivo maçında kaleyi Kosta Rikalı Keylor Navas’a emanet edecek. Navas, kaleye geçmesi halinde, Deportivo kalesini koruyan vatandaşı Celso Borges’e karşı boy gösterme şansını da elde edecek. Kosta Rika formasıyla Brezilya’da düzenlenen Dünya Kupası’nda müthiş bir performans sergileyerek Real Madrid’e transfer olan tecrübeli kaleci, bu sezon yalnızca 7 maçta Madrid ekibinin kalesini korudu.

fanatik


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:47.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net