IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Avrupa ve Dünya'dan Futbol (https://www.ircforumlari.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/)
-   -   'PSG haberleri spekülasyondu' (https://www.ircforumlari.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/681526-psg-haberleri-spekulasyondu.html)

Seth 15 Şubat 2015 18:50

'PSG haberleri spekülasyondu'
 
İsmi sıklıkla Fransız devi ile anılan Belçikalı oyuncu, Stamford Bridge'den ayrılmayı aklının ucundan bile geçirmediğini belirtti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Hafta arasında Chelsea ile 5.5 yıllık sözleşme yenileyen Eden Hazard, asla Paris Saint Germain'e transfer olmayı düşünmediğini belirtti.

Belçikalı milli futbolcunun ismi Ligue 1 devi ile sıkça anılmış hatta teknik direktör Laurent Blanc da hazard'ı istediğini saklamamıştı.

Telefoot'a konuşan Hazard, "PSG mi? Kişisel olarak hiçbir şey olmadı. Gazeteler bu konu hakkında çok yazdı. Ama en başından beri Chelsea'de kalmak istediğimi biliyordum." dedi.

Hafta arasında PSG ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi maçını da değerlendiren oyuncu, "Ligue 1'i takip etmeye hala devam ediyorum. PSG biraz zorlanıyor. Ama her an skoru değiştirebilecek harika bir kadroları var. Biz favori gibi gözüküyor olabiliriz. Ama futbolda ne zaman ne olacağını asla önceden bilemezsiniz." ifadelerini kullandı.

Goal


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:06.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net