IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Avrupa ve Dünya'dan Futbol (https://www.ircforumlari.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/)
-   -   Messi, Agüero'yu Barça'ya istiyor (https://www.ircforumlari.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/681761-messi-agueroyu-barcaya-istiyor.html)

Seth 16 Şubat 2015 13:53

Messi, Agüero'yu Barça'ya istiyor
 
Manchester City'nin golcüsü Sergio Agüero'nun haftasonunu kız arkadaşıyla birlikte Barcelona'da geçirmesi yeni dedikoduları da beraberinde getirdi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
İngilzi Daily Mail'de yer alan habere göre; Manchester City'nin Arjantinli golcüsü Sergio Agüero, haftasonunu kız arkadaşı Karina Tejeda ile Barcelona'da geçirdi. Arjantinli yıldız ayrıca milli takımdan arkadaşı Messi ve onun kız arkadaşı Antonella'yla da buluştu ve 4 arkadaş iki günü birlikte geçirdiler.

26 yaşındaki golcü, pazar akşamı ise özel uçağıyla İngiltere'ye döndü. Bu buluşma ise İngiliz medyasında dedikoduları da beraberinde getirdi. Messi'nin Agüero'yu Barcelona'da görmek istediği ve Katalan ekibinin transfer yasağının Ocak 2016'da kalkmasıyla birlikte City'nin forvetinin Barcelona'ya gideceği haberleri yayınlandı. Messi'yle Agüero'nun uzun zamandır çok yakın arkadaş oldukları da biliniyor.

Agüero'nun sözleşmesi Haziran 2019'da bitiyor ve şu anki piyasa değeri 55 milyon euro... Ayrıca iki oyuncunun takımları 24 Şubat'ta Şampiyonlar Ligi ikinci tur mücadelesinde de karşı karşıya gelecek.


Hakan Ateşler / Fanatik


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:15.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net